top of page

za 07 sep

|

Gent

Een graffiti en street art wandeling. Wandeling met gids in Gent.

Deze wandeling is niet enkel een voettocht doorheen de minder bekende straten van de stad, het is ook een wandeling in de tijd.

Een graffiti en street art wandeling. Wandeling met gids in Gent.
Een graffiti en street art wandeling. Wandeling met gids in Gent.

Tijd en locatie

07 sep 2024, 15:00 – 17:00 CEST

Gent, Gent, België

Over het evenement

Graffiti is geen hedendaags fenomeen, het wordt al sinds mensenheugenis beoefend over de hele wereld, en vanuit deze invalshoek starten we. 

De hiphopbeweging heeft een grote impact gehad op deze activiteit. Jongere 'crews' vonden in het plaatsen van hun initialen of alter ego (zogenaamde 'tags') de manier om een bepaalde identiteit te creëren voor zichzelf. Vanuit deze tags ontstonden langzamerhand echte kunstwerkjes. De spuiters beklimmen niet allen letterlijk, maar ook figuurlijk de ladder. 

Deze wandeling poogt een negatieve ingesteldheid ten opzichte van graffiti om te buigen, en de wandelaar aan te zetten om graffiti eerder als een kunstvorm te gaan bekijken.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Active Cupids speciaal voor actieve singles!

Na de wandeling gaan wij samen iets drinken/ eten (optioneel). 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en annulatie tem 31/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Wandeling Gent - vrouw

  € 19,75
  Btw: +€ 4,15 BTW
 • Wandeling Gent - man

  € 19,75
  Btw: +€ 4,15 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page