Algemene voorwaarden.

Reservaties en betalingen.

Jouw plaatsje is pas verzekerd zodra wij de betaling hebben ontvangen en je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Reservaties moeten tijdelijk worden geplaatst voor de datum vermeld bij de activiteit op onze website of we kunnen jouw plaatsje helaas niet meer garanderen.

Annulatie van een activiteit

Annuleren kan tot 6 dagen voor de activiteit, tenzij anders aangegeven bij de omschrijving van de activiteit. Wij betalen u het bedrag integraal terug minus 1 EUR voor de online transactie kost. Leden kunnen annuleren tot 2 dagen voor de activiteit. Na deze termijn, betalen wij niet meer terug.

Gedrag. 

Om te zorgen voor een aangename sfeer tussen onze leden, vragen wij om niet te liegen over jouw burgerlijke staat of relatiestatus, geen roddels te verspreiden, anderen lastig te vallen (neen is neen) of te bestelen met andere woorden geen ongewenst gedrag.

 

Active Cupids behoudt steeds het recht om personen die het fatsoen niet respecteren, lidmaatschap te ontzeggen en te verzoeken om de activiteit onmiddellijk te verlaten zonder terugbetaling om de sereniteit voor de andere deelnemers te garanderen.  

Diezelfde norm en fatsoen geldt uiteraard ook voor de social media (Facebook, Instagram).

Persoonlijke gegevens.

Het is verboden om gegevens van Active Cupids te verspreiden of, te gebruiken voor privé-doeleinden of andere commerciële doeleinden. Wij vragen jouw gegevens op in het kader van de dienstverlening en behouden die tot de stopzetting van het lidmaatschap.

Abonnement

Je bent welkom zonder abonnement.

 

Dress Code

Tijdens onze parties en culturele evenementen vragen wij aan alle deelnemers om zich in stijl te kleden. 

Tijdens de sportieve activiteiten draag je best wel sportschoenen en gemakkelijke, sportieve kleding.

Voor het wandelen zijn stevige, goed passende sportschoenen van belang.

Verzekering. 

Active Cupids heeft geen sportverzekering afgesloten.  Active Cupids bezit wel een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden.

Opmerkingen

Heb je bepaalde opmerkingen i.v.m. het, gedrag van aanwezigen, het gebruik van privacygegevens of suggesties in verband met de inhoud en verloop van de activiteiten, dan mag je met mij altijd contact opnemen. 

Active Cupids

Georges Lobertstraat

9700 Oudenaarde 

GSM: 0485/06.38.49

E-mail: iris@activecupids.be