Referenties 

Onze klanten getuigen

Dag Irina,

Dankjewel voor de organisatie van deze chocoladetasting.  Het was een leerrijke proeverij met een geweldige uiteenzetting !  Dit was veel meer dan alleen wat chocolade proeven en uitleg krijgen over de chocolade.  Toen we bijna aan het einde van het event waren begon die mevrouw haar kennis te delen over voeding in het algemeen en de invloed ervan op onze gezondheid.  Misschien wel een goed idee voor een volgende uiteenzetting ?  Ik heb al heel wat tastings, voordrachten en uiteenzettingen meegemaakt, maar deze was met dank aan het bedrijf en zijn gastvrouw die jij gekozen hebt, echt wel heel speciaal en bijzonder interessant !

Nogmaals dank en tot een volgende gelegenheid !

Groetjes,

A.W.

Tijdens diverse tot in de puntjes georganiseerde activiteiten van Active Cupids bouwde ik mijn zelfvertrouwen en nieuwe contacten op... tot wanneer ik helemaal straalde... en de vonken oversloegen op mijn Cupido. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jouw organisatie leren kennen heb, Irina!

Veerle

Ik heb vanavond een mooie avond gehad; waar voor dank… het is echt een heel mooi initiatief van jou. Bij deze een dikke proficiat voor wat je doet, is vast niet simpel. Je bent een toffe madam die uitstraalt dat ze zelf plezier heeft in wat ze doet. TOP

Sabine

 

Ik vond de brunch absolute top! Ik heb goed en lekker gegeten. Ik vind het eten belangrijk, maar wat ook telt is de ambiance aan tafel en het feit dat je de kans hebt om nieuwe vrouwen te leren kennen.

Zoals ik al gezegd heb, ik vond het top ! Een aangename omgeving, alles was in orde en…ik heb twee leuke aangename dames leren kennen. Na de brunch zijn wij nog gaan wandelen, hebben nog ergens iets gedronken en zo rond 16u30 hebben we afscheid genomen van elkaar. Conclusie : een mooie zaterdag doorgebracht in aangenaam gezelschap. En zoals altijd heb je dat weer schitterend georganiseerd, Irina. Je doet dat heel goed, dat mag ook eens gezegd worden.

Luc

Bedankt voor de gezellige namiddag in Gent, leuke mensen leren kennen, op naar de volgende activiteit:)

Eline

ACTIVE CUPIDS

 +32 (0) 485 063 849

iris@activecupids.be

9700 Oudenaarde

België

BTW:  0837 9180 68

rek nr: BE41 7310 4693 2110