top of page

Singles in Aalst

Singles in Aalst.

Ontdek Aalst: Waar Geschiedenis en Gezelligheid Samenkomen

Aalst, een stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur, verwelkomt je met open armen. Gelegen in het hart van Vlaanderen, biedt deze bruisende stad een schat aan mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van boeiende activiteiten.

Historische Pracht

Aalst, met zijn middeleeuwse stadscentrum, pronkt met zijn rijke erfgoed. De Grote Markt, omringd door prachtige gebouwen, is een schitterende plek om te verkennen. De imposante Sint-Martinuskerk en het Belfort zijn slechts enkele van de historische juweeltjes die je hier kunt bewonderen.

Active Cupids in Aalst

In Aalst heeft Active Cupids zijn thuis gevonden en biedt een verscheidenheid aan sociale evenementen voor singles. Of je nu op zoek bent naar een romantische partner, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon een leuke tijd wilt hebben, we hebben voor elk wat wils.

Aalst heeft veel te bieden, en met Active Cupids kun je deze prachtige stad verkennen terwijl je nieuwe mensen ontmoet en waardevolle connecties opbouwt. Kortom, in Aalst is er voor singles altijd wel iets te beleven!

After Work Drinks op Trendy Locaties

Onze After Work Drinks brengen mensen samen op hippe locaties in Aalst. Hier kun je ontspannen, een drankje delen en genieten van boeiende gesprekken met gelijkgestemde mensen.

Dansfeesten die de Nacht Laten Schitteren

Als dansen jouw passie is, bieden onze Dansfeesten een geweldige gelegenheid om de dansvloer te betreden, je beste moves te laten zien en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Wijndomein en Stokerij Bezoeken met Degustaties

Voor de liefhebbers van heerlijke dranken organiseren we Wijndomein Bezoeken en Stokerij Bezoeken met Degustaties. Ontdek de kunst van het wijnproeven en geniet van de smaak van hoogwaardige spirits terwijl je nieuwe mensen ontmoet.

Bowlen en Stadswandelingen. 

Voor een meer ontspannen sfeer bieden we Bowlingavonden waar je kunt bowlen en nieuwe vrienden kunt maken. Als je graag de schoonheid van Aalst wilt verkennen, sluit je dan aan bij onze Stadswandelingen.

de keirk1.jpg
IMG_20230928_201959.jpg
bottom of page