top of page

Singles in Gent

Singles in Gent

In Gent organiseren we verschillende activiteiten waar we de nadruk leggen op genieten en ontspannen. Tijdens de activiteiten van Active Cupids ontmoet je de mensen op een spontane manier. 

 

gent_singles_activiteiten2.jpg

Gent – sfeervolle stad met rijke geschiedenis

Gent is een moderne en karaktervolle stad met een indrukwekkend historisch centrum waar er altijd iets gaande is.  Samen met Active Cupids verkennen wij wat de stad te bieden heeft. Wij gaan samen regelmatig heerlijk tafelen in de vele gezellige restaurantjes, doen ons tegoed aan cultuur tijdens culturele rondwandelingen waar we telkens begeleid worden door een professionele gids.

 

De pittoreske rivieren de Leie en de Schelde komen samen in Gent. Daarom doen wij af en toe een boottochtje om Gent vanop het water te ontdekken. Tijdens de rondvaart door de binnenwateren van Gent zie je de stad op een andere manier en vallen telkens opnieuw terug nieuwe dingen op.

 

Wij bezoeken ook tal van culturele en historische gebouwen zoals de Opera die we achter de schermen bezoeken, het Stadhuis van Gent alsook het Belfort. 

Ben je een echte Gentenaar, je kent alle leuke hoekjes van de stad en je bent op de hoogte van alles wat er gebeurt in Gent? Stuur mij gerust jouw ideeën en wie weet staat jouw favoriete activiteit binnenkort op onze website.

Bowling Nights

Regelmatig organiseren wij bowling nights in Gent. Bowlen is een leuke en originele activiteit om nieuwe mensen te ontmoeten in het echte leven. Dat is waar wij met Active Cupids voor staan. Wie weet ontmoet jij wel de strike van je leven!

 

Na een eerste kennismaking spelen wij 2 partijtjes.

 

Nadien kunnen wij verder napraten, iets drinken of eten.

Samen op culinair tocht in Gent.

Samen op kroegentocht in Gent of wandelingen met proevertjes. We laten ons ook culinaire verwennen in de gezellige Gentse restaurantjes en daarbij mag ook een Pizza night avond niet ontbreken. Samen gerechtjes delen onder een goed glas wijn en gezellige gesprekken.

 

Dat belooft! Kom je ook?

En veel meer…

Werking Active Cupids

Misschien denk je nu: ‘klinkt goed maar wat kost dit allemaal?’ Bij ons betaal je niet voor lidmaatschap maar enkel een eerlijke prijs voor de activiteit. Dus geen prijzige lidmaatschappen of peperdure activiteiten bij Active Cupids.

 

Gemakkelijk, laagdrempelig en fun zonder verplichtingen. Inschrijven kan je een maand voor aanvang van de activiteit. Hou onze kalender goed in de gaten en wees er snel bij want onze activiteiten zijn snel

uitverkocht!

Meer over de werking van Active Cupids kan je hier lezen.

Leeftijd van onze deelnemers.

 

Op liefde staat geen leeftijd. Onze activiteiten zijn kleinschalig daarom organiseren wij onze activiteiten per leeftijdscategorie zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten.

 

Als er geen leeftijd vermeld staat bij een activiteit, is het voor iedereen toegankelijk.

gent_singles_activiteiten.jpg
bottom of page