top of page

Actief met Active Cupids

Ben jij een levensgenieter met een positieve kijk op het leven én ook nog eens single?

Bij Active Cupids draait het allemaal om ontmoeten in het echte leven.

Veel mensen vragen zich af wat we precies doen bij Active Cupids, met onze

after work drinks, feestjes en dinertjes. Ons hoofddoel is eigenlijk vrij simpel: we willen mensen de kans geven om elkaar offline te ontmoeten, op een manier die teruggrijpt naar het traditionele daten.

Vroeger was daten heel anders dan nu. Terwijl we nu door dating-apps kunnen swipen, moesten mensen vroeger echt de deur uit om iemand te ontmoeten en hopelijk een leuke date te scoren.

Het ouderwetse daten begon vaak met iemand ontmoeten in de kroeg of op een feestje. Je moest de moed verzamelen om op die persoon af te stappen en hopen op een wederzijdse klik. Als dat het geval was, werden er telefoonnummers uitgewisseld en was het aan de man om te bellen en een afspraakje te maken. Spannend, maar ook bevredigend als het lukte om een date te scoren.

Bij onze evenementen weet je al van tevoren dat iedereen single is, wat het allemaal nog makkelijker maakt. Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar in het echt ontmoeten, oogcontact hebben tijdens gesprekken, elkaars echte emoties ervaren, elkaars gelach horen en elkaar kunnen aanraken en voelen.

Active Cupids is dé spot voor actieve levensgenieters die single zijn. We verwelkomen mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, graag actief bezig zijn en het leuk vinden om nieuwe single vrienden te ontmoeten.

Onze activiteiten voor singles gaan door in Gent, Oudenaarde, Aalst, Antwerpen, Sint-Niklaas, Kortrijk en Brugge. Wandelingen worden op verschillende locaties georganiseerd.

fietsen_vrijgezellen

Hoe je kan deel nemen aan de activiteiten van Active Cupids?

Bij Active Cupids vragen we geen lidmaatschapsgeld en maken we het zo makkelijk mogelijk om deel te nemen. Iedereen is welkom!

Iedereen vanaf 28 jaar is welkom op onze activiteiten voor singles en wij staan ook steeds open voor suggesties voor nieuwe activiteiten. Alle activiteiten zijn heel laagdrempelig en zijn erop gericht dat je steeds in een ongedwongen context, nieuwe kennissen, vrienden of meer leert kennen.

bottom of page