top of page

Actief met Active Cupids

Optimistische levensgenieter en ook toevallig nog eens single?

Active Cupids is een plaats voor actieve levensgenieters die ook nog eens toevallig single zijn. Mensen die open staan om nieuwe ervaringen op te doen en ervan houden om actief te zijn, mensen die een partner zoeken of graag nieuwe single vrienden ontmoeten.

Onze activiteiten voor singles gaan door in Gent, Oudenaarde, Aalst, Antwerpen, Sint-Niklaas, Kortrijk en Brugge. Wandelingen worden op verschillende locaties georganiseerd.

fietsen_vrijgezellen

FEESTEN MET SINGLES

Wij zorgen voor vrijgezellenvrienden in een gezellige sfeer op een toffe locatie met hapjes en drankjes en vooral goed gezelschap.

​Hou je van dansen? Kan je niet stil blijven zitten als er een goede muziek speelt? Dan is deze activiteit zeker iets voor jou!

SPORTEN MET SINGLES

Maandelijks staan er wandelactiviteiten op de agenda met de focus op natuur, natuurlijk.

Daarnaast staan er seizoensgebonden sport activiteiten zoals kajakken of met een bootje varen in de zomer of bowling nights als het wat kouder is

CULTUUR EN GEZELLIGHEID

Samen met andere singles ontdekken we historische parels, leren ons Vlaams erfgoed door en door kennen,  beleven samen concerten of genieten op een food truck festival of tijdens een stomende kooksessie  and many, many more… 

Hoe je kan deel nemen aan de activiteiten van Active Cupids?

Wij vragen geen lidgeld en houden het zo toegankelijk mogelijk. Iedereen is welkom bij Active Cupids.

Iedereen vanaf 28 jaar is welkom op onze activiteiten voor singles en wij staan ook steeds open voor suggesties voor nieuwe activiteiten en sporten. Alle activiteiten zijn heel laagdrempelig en zijn erop gericht dat je steeds in een ongedwongen context, nieuwe kennissen, vrienden of meer leert kennen.

bottom of page