top of page

Hoe kan je deelnemen aan de activiteiten van Active Cupids?

Moet ik een lid zijn om deel te nemen aan de activiteiten van Active Cupids?

 

Wij vragen geen lidgeld en houden het zo toegankelijk mogelijk. Iedereen is welkom bij Active Cupids. Zo motiveren wij iedereen maximaal om het huis buiten te komen, deel te nemen aan activiteiten en nieuwe mensen te ontmoeten in het echte leven.

Geheel in lijn van onze filosofie om onze events zo toegankelijk mogelijk te maken, verdelen wij voortaan de vaste werkingskosten van onze vereniging zoals bijvoorbeeld boekhouding, website, promotie over alle activiteiten heen van een lopend jaar. Per activiteit komen daar dan nog enkel de variabele kosten van de activiteit zelf.

Hoe schrijf ik mij in voor de activiteiten van Active Cupids?

Wij vragen geen lidgeld en houden het zo toegankelijk mogelijk. De enige wat je moet is een activiteit kiezen op de volgende webpagina: www.activecupids.be/kalender.

De registraties openen telkens 3 a 4 weken vooraf. Wij organiseren regelmatig activiteiten per leeftijdscategorie voor vrijgezellen zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten in uw leeftijdscategorie. Kies dus aub de juiste leeftijdscategorie bij inschrijving!

De registratie wordt afgesloten 6 dagen voor de aanvang van een activiteit. Daarna kan je niet meer inschrijven en ook niet meer annuleren! Wij hebben dan al immers jouw plaats geserveerd. Je kan altijd onze annuleringsvoorwaarden nalezen op deze link: https://www.activecupids.be/algemene-voorwaarden.

Inschrijving en betaling verloopt altijd via www.activecupids.be/kalender. Dat zijn de stappen om je te registreren voor een activiteit:

  • Je gaat naar onze kalender pagina.

  • Je klikt op REGISTREREN. Je selecteert aantal ticketjes en klikt op BETALEN.

  • Je vult de gegevens in en klikt op DOORGAAN. 

  • Je wordt doorgestuurd naar de betalingspagina waar je drie opties hebt, credit card, bancontact of Ideal (voor de deelnemers uit Nederland). Merk op, het is niet mogelijk om te betalen via overschrijving. 

  • Na betaling ontvang je een automatisch bevestigingsmail met alle nodige informatie. Heb je deze e-mail niet ontvangen, dan is jouw betaling niet gelukt.

Dat is het!

Annulatie en terugbetaling. 

Annuleren kan tot 6 dagen voor de activiteit, tenzij anders aangegeven bij de omschrijving van de activiteit. Bijvoorbeeld: activiteit staat gepland op 26 september, de laatste dag om te annuleren is dan 20 september. Bij tijdige annulatie betalen wij u het bedrag integraal terug minus 1 EUR voor de online transactie kost. Na deze termijn, betalen wij niet meer terug.

Annuleren kan alleen via e-mail naar iris@activecupids.be

Alleen tijdige annulaties worden aanvaard. Er worden geen andere annulaties aanvaard door ziekte, door positief testen op corona of door verplichte quarantaine.

Ben ik verzekerd tijdens de sportactiviteiten?

Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.  Active Cupids bezit wel een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden.

Mag mijn vriend of kennis mee naar de activiteit?

 

Je kan ook een beste vriend meenemen die niet vrijgezel is omdat het soms leuk is om een ‘copiloot’ te hebben, je kan ook een copiloot ontmoeten in de groep natuurlijk. 

Welke sportieve activiteiten kan ik verwachten ? Wie organiseert ze?

Wij gaan elke maand wandelen, lopen en af en toe fietsen. Daarnaast organiseren wij andere seizoensgebonden activiteiten in samenwerking met andere partners. Hierbij kan je denken aan kajakken, bootje varen, yoga of bowling en andere activiteiten. Meer informatie over sportactiviteiten vind je hier.

​Wat kan ik verwachten van feestelijke activiteiten?

Onze feesten en events  geven u de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en te genieten van een avondje uit. We organiseren thema feestjes in stijl met een focus op dansbare muziek en de dansvloer waar je schittert. Sfeer, en fun gegarandeerd!

In welke regio worden activiteiten van Active Cupids georganiseerd? 

Activiteiten gaan door in volgende steden: Oudenaarde, Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Oudenaarde, Kortrijk, Brugge en Antwerpen. Uiteraard zijn mensen uit andere regio’s van harte welkom.

Wat is de leeftijd van de deelnemers? 

Soms krijg ik de vraag wat de leeftijd van de deelnemers is. Natuurlijk willen jullie aan de activiteiten deelnemen waar jullie leeftijdsgenoten deel aan nemen, of iemand ontmoeten van jullie leeftijd. Daarom organiseren wij regelmatig activiteiten per leeftijdscategorie voor vrijgezellen zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten. Als er geen leeftijdscategorie erbij vermeld staat dan is deze activiteit toegankelijk voor iedereen.

 

De gemiddelde leeftijd van onze deelnemers ligt tussen 29 en 59 jaar.

Maar bekijk het ook van de andere kant, je ontmoet heel veel mensen, vrouwen, mannen, oud en jong. Ze hebben allemaal een zus of broer of een ander familielid, een vriend of vriendin die vrijgezel is. Misschien komen jullie dit te weten tijdens een gesprek met elkaar. Vertel het dan aan elkaar dat je iemand kent die ook vrijgezel is, en ook op zoek is naar een partner.

Zo ontmoet je iemand niet rechtstreeks op Active Cupids activiteiten, maar onrechtstreeks. Gewoon door zoveel mogelijk mensen te leren kennen, ook die van andere leeftijd. Succes! 👍

bottom of page