Hoe kan je deelnemen aan de activiteiten van Active Cupids?

Ik ben geen lid maar wil toch deelnemen aan de activiteiten, kan dat?

​Actieve Cupids is toegankelijk voor iedereen. Je bent vrij om al dan niet te kiezen voor een lidmaatschap. Als deel van onze actieve community heb je meerdere voordelen. Meer informatie over de talrijke voordelen en bijdrage voor lidmaatschap kan je hier vinden. Bij aankoop van tickets voor evenementen, staat er duidelijk vermeld welke activiteiten enkel toegankelijk zijn voor leden en voor niet-leden.

Leden kunnen genieten van een voordelige prijs voor culturele activiteiten en feestelijke activiteiten en kunnen ook nog eens gratis deelnemen aan alle wandelactiviteiten en alle loopsessies georganiseerd door Active Cupids. Als lid kan je ook suggesties voor activiteiten voorleggen.

Mag mijn vriend of kennis mee naar de activiteit?

​Het is niet altijd evident om alleen ergens naartoe te gaan en jouw vrienden zijn ook automatisch de onze. Vrienden zijn dus ook zeker welkom bij ons.

 

Je kan ook een beste vriend meenemen die niet vrijgezel is omdat het soms leuk is om een ‘copiloot’ te hebben, je kan ook een copiloot ontmoeten in de groep natuurlijk. 

Welke sportieve activiteiten kan ik verwachten ? Wie organiseert ze?

Wij gaan elke maand wandelen, lopen en af en toe fietsen. Daarnaast organiseren wij andere seizoensgebonden activiteiten in samenwerking met andere partners. Hierbij kan je denken aan kajakken, bootje varen en andere activiteiten. Meer informatie over sportactiviteiten vind je hier.

Sportieve activiteiten worden georganiseerd en begeleid door een gecertificeerde coach.

 

​Wat kan ik verwachten van feestelijke activiteiten?

​Onze maandelijkse feesten en events  geven u de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en te genieten van een avondje uit. We organiseren thema feestjes in stijl met een focus op dansbare muziek en de dansvloer waar je schittert. Sfeer, en fun gegarandeerd!

In welke regio worden activiteiten van Active Cupids georganiseerd? 

Oost-Vlaanderen met een focus de Vlaamse Ardennen voor de natuur en Gent als hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Elke maand gaan ook activiteiten door in Oudenaarde, Aalst en Sint-Niklaas. Uiteraard zijn mensen uit andere regio’s van harte welkom om Oost-Vlaamse vrijgezellen, natuur en cultuur beter te leren kennen.

Wat is de leeftijd van de deelnemers? 

Soms krijg ik de vraag wat de leeftijd van de deelnemers is. Natuurlijk willen jullie aan de activiteiten deelnemen waar jullie leeftijdsgenoten deel aan nemen, of iemand ontmoeten van jullie leeftijd.

Maar bekijk het ook van de andere kant, je ontmoet heel veel mensen, vrouwen, mannen, oud en jong. Ze hebben allemaal een zus of broer of een ander familielid, een vriend of vriendin die vrijgezel is. Misschien komen jullie dit te weten tijdens een gesprek met elkaar. Vertel het dan aan elkaar dat je iemand kent die ook vrijgezel is, en ook op zoek is naar een partner.

Zo ontmoet je iemand niet rechtstreeks op Active Cupids activiteiten, maar onrechtstreeks. Gewoon door zoveel mogelijk mensen te leren kennen, ook die van andere leeftijd. Succes! 👍

ACTIVE CUPIDS

 +32 (0) 485 063 849

iris@activecupids.be

9700 Oudenaarde

België

BTW:  0837 9180 68

rek nr: BE41 7310 4693 2110