top of page

Singles in Brugge

Singles in Brugge.

Brugge is ons Venetië met z’n vele waterlopen, zwanen en bruggetjes. Het historisch centrum is niet voor niks opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst.

 

Tijdens onze historische wandelingen ontdekken we samen de vele historische gebouwen, monumenten en sfeervolle pleintjes die het romantische Brugge te bieden heeft.

brugge_singles.jpg

Bourgondisch Brugge

Brugge biedt meer dan enkel architectuur en cultuur, het is ook een plek waar Bourgondiërs aan hun trekken komen. Brugge is een chocoladestad om bij weg te smelten met onder meer het chocolademuseum met demonstratiecentrum en een vijftigtal originele

chocolatiers. Vele kleine winkeltjes verleiden je met allerlei lokale lekkernijen.

Bierliefhebbers kunnen er rekenen op een divers en rijkelijk aanbod. Lokale biertjes zoals de Brugse Zot, Straffe Hendrik of Brugse Babbelaar maken alle tongen los! Leef je uit in een breed aanbod aan Belgische bieren of breng samen met ons een gegidst bezoek aan een brouwerij. Bierbrouwerij De Halve Maan bevindt zich overigens nog steeds in de historische binnenstad. Hou onze kalender dus zeker in de gaten voor onze boeiende chocolade en bier tastings!

Om helemaal tot rust te komen organiseren we ook natuurwandelingen.  De focus tijdens onze activiteiten ligt ook bij de wandelingen op nieuwe mensen ontmoeten waar vriendschappen of meer kan uit voortkomen. 

Naast de typisch Brugse activiteiten of éénmalige activiteiten bieden we ook regelmatig bowling of pizza nights aan en gin of whisky tastings.

Bowling Nights

Bowlen is een groepsactiviteit die je perfect toelaat om met iedereen een praatje te slaan tijdens het spel. Misschien scoor jij wel een strike! Of een strike in de liefde 😊 Je wordt ontvangen met een glaasje wijn, bier of frisdrank.

 

Na een eerste kennismaking spelen we twee partijen bowling. Nadien kan je napraten, iets eten of drinken. Je zal je gegarandeerd niet vervelen.

 

Pizza nights

Ben je single maar ook wat hungry? Ideaal! Met Active Cupids gaan wij samen uit eten. We beginnen met een aperitiefje. Daarna proeven we van allerlei originele pizza’s gemaakt met verse ingrediënten.

 

Food sharing neemt meteen de keuzestress weg en gerechten delen brengt gesprekken spontaan op gang. Op het menu staat er dus vooral genieten, proeven en mekaar leren kennen bij lekker, eerlijk eten. Houden we een stukje opzij voor jou?

Werking Active Cupids

Misschien denk je nu: ‘klinkt goed maar wat kost dit allemaal?’ Bij ons betaal je niet voor lidmaatschap maar enkel een eerlijke prijs voor de activiteit. Dus geen prijzige lidmaatschappen of peperdure activiteiten bij Active Cupids.

 

Gemakkelijk, laagdrempelig en fun zonder verplichtingen. Inschrijven kan je een maand voor aanvang van de activiteit. Hou onze kalender goed in de gaten en wees er snel bij want onze activiteiten zijn snel uitverkocht!

Meer over de werking van Active Cupids kan je hier lezen.

brugge_singles_activiteiten.jpg

Leeftijd van onze deelnemers.

 

Op liefde staat geen leeftijd. Op liefde staat geen leeftijd. Onze activiteiten zijn kleinschalig daarom organiseren wij onze activiteiten per leeftijdscategorie zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten.

 

Als er geen leeftijd vermeld staat bij een activiteit, is het voor iedereen toegankelijk.

Ben je een echte Bruggeling?

Ben je een echte Bruggeling en ken je alle leuke hoekjes van de stad? Stuur mij jouw suggesties door en wie weet staat jouw favoriete activiteit binnenkort op de planning…

bottom of page