top of page

Singles in Antwerpen

Wat staat er op het programma in Antwerpen?

Je ontmoet andere singles in een gezellige en ontspannen sfeer, zonder druk. Dit kan tijdens een proeverij, een wandeling in de natuur, Mix & Mingle event, een dansfeestje, een potje bowlen, een pizza-avond, stadswandelingen, en nog veel meer.

 

Zelfs als je niet direct een speciale klik hebt met iemand, zul je toch een geweldige tijd hebben en nieuwe vrienden maken.

 

We organiseren activiteiten op basis van leeftijd, zoals Mix & Mingle events of bowlingavonden, maar ook activiteiten waar leeftijd geen rol speelt.

antwerpen.jpg
wijndomein_vigna_singles.jpg

Cultuur in ‘t stad.

De populariteit van Antwerpen is te wijten aan de vele verschillende facetten die er samenkomen. Van architectuur tot winkelen, van uitgaan tot culinair genot. De stad ademt geschiedenis en op de één of andere manier weet Antwerpen je altijd weer te verbazen…

Samen met onze gidsen ontdekken we de vele gekende en minder gekende pareltjes van de binnenstad. We snuiven er de historische sfeer op, proeven van de internationale keuken en kijken onze ogen uit op de beeldige architectuur. Mis het niet!

Ben je een echte Antwerpenaar?

Ben je een Antwerpenaar en ken je alle leuke plekjes van ‘t stad? Stuur mij dan je suggesties door en misschien staat jouw favoriete activiteit binnenkort op de planning…

bottom of page