top of page

Singles in Antwerpen

Singles in Antwerpen.

Meer dan één op drie Antwerpenaren is single en dat aantal blijft maar stijgen. Vrijgezellen gaan terug op zoek naar echt contact offline en daar gelooft Active Cupid in! Tijdens verrassende en betaalbare activiteiten leer je andere singles kennen.

 

Na talloze positieve reacties en aanmoedigingen van onze singles, zetten we eindelijk de stap naar Antwerpen. Uiteraard zijn singles die niet uit Antwerpen of om omgeving komen, evenzeer welkom. Het enige wat we vragen is dat je alleenstaand bent zodat je niemand valse hoop geeft ;-) en dat je je goed humeur meebrengt!

antwerpen_natuurwandeling.jpg
Anwerpen_wandeling_met_gids_singles_acti

Wat te doen?

In een overhaaste maatschappij staat Active Cupids voor onthaasting, zo krijgt de liefde een kans om te groeien.

 

Geen geforceerde speeddates op zoek naar de liefde. Heb je iemand op het oog, dan kan je de hele avond praten en ben je niet verplicht om het gesprek na 7 min te beëindigen om door te schuiven naar een minder interessante vrijgezel.

 

Je ontmoet de singles in een gezellige en gemoedelijke sfeer zonder verplichtingen. En dit tijdens een tasting, natuurwandeling, after-work drink, dansfeestje, bowling, pizza nights, stadswandelingen of andere activiteiten. Zelfs al heb je niet meteen iemand bijzonder ontmoet, dan heb je nog steeds een toffe tijd gehad en nieuwe vrienden gemaakt.

                                                                                                 Werking Active Cupids

 

Misschien denk je nu: ‘klinkt goed maar wat kost dit allemaal?’ Bij ons betaal je niet voor lidmaatschap maar enkel een eerlijke prijs voor de activiteit. Dus geen prijzige lidmaatschappen of peperdure activiteiten bij Active Cupids. Gemakkelijk, laagdrempelig en fun zonder verplichtingen. Inschrijven kan je een maand voor aanvang van de activiteit.

Hou onze kalender goed in de gaten en wees er snel bij want onze activiteiten zijn snel uitverkocht!

Meer over de werking van Active Cupids kan je hier lezen.

Leeftijd van onze deelnemers.

 

Op liefde staat geen leeftijd. Onze activiteiten zijn kleinschalig daarom organiseren wij onze activiteiten per leeftijdscategorie zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten.

 

 Als er geen leeftijd vermeld staat bij een activiteit, is het voor iedereen toegankelijk.

 

Cultuur in ‘t stad.

De populariteit van Antwerpen is te wijten aan de vele verschillende facetten die er samenkomen. Van architectuur tot winkelen, van uitgaan tot culinair genot. De stad ademt geschiedenis en op de één of andere manier weet Antwerpen je altijd weer te verbazen…

Samen met onze gidsen ontdekken we de vele gekende en minder gekende pareltjes van de binnenstad. We snuiven er de historische sfeer op, proeven van de internationale keuken en kijken onze ogen uit op de beeldige architectuur. Mis het niet!

antwerpen_singles.jpg

Ben je een echte Antwerpenaar?

Ben je een Antwerpenaar en ken je alle leuke plekjes van ‘t stad? Stuur mij dan je suggesties door en misschien staat jouw favoriete activiteit binnenkort op de planning…

bottom of page