top of page

Sport partners

Sterke mensen zien er goed uit, zijn gezond en ervaren een grotere levenskwaliteit.

Besef je dat er verandering nodig is in jouw leven, maar je weet niet hoe je dat kunt aanpakken? Je hebt iemand nodig die jou een duwtje in de rug kan geven en op de juiste weg zeten? Laat je begeleiden door een van onze sportieve coaches.

Wat kan Active Cupids voor jou betekenen?

Iedereen van ons wil fitter en gezonder leven. Hoe begin je eraan? En als je al begonnen bent, hoe hou je dat vol? Niet gemakkelijk om jezelf steeds te motiveren. Het is bewezen dat als je een sportmaatje hebt, het al een stuk gemakkelijker gaat. Active Cupids organiseert regelmatig loopsessies voor mensen die vrijgezel zijn, zo kunnen wij onze sportieve doelstellingen samen halen en ondertussen ontmoeten wij nieuwe mensen.

Je wilt graag beginnen met lopen of je bent pas begonnen. Je bent welkom op onze loopsessies. Je kan bij mij terecht voor jouw vragen of bij andere mensen in onze loopvereniging. Er zijn mensen die marathons lopen en aan triatlons meedoen. Ze zullen met veel plezier jouw vragen beantwoorden.

lopen_met_singles.jpg
Man Doing Pushup

Kracht kliniek (regio Aalst)

De Kracht Kliniek is een expertisecentrum waar voornamelijk 1 op 1 wordt gewerkt. Steven richt zijn volledige aandacht op jou. Ideaal voor beginners of mensen die niet houden van overvolle fitness centra.

In de Kracht Kliniek leren ze mensen met perfecte techniek de oefeningen uitvoeren en coachen hen doorheen een productieve trainingsperiode. Wie op zoek is naar een totaalconcept, kan zich bij hun ook laten begeleiden op vlak van voeding.

Wie is Steven?

In 2011 studeerde hij met onderscheiding af als Ergotherapeut. Op heden is hij werkzaam binnen het Geriatrisch Support Team van het ASZ te Aalst.

In 2013 slaagde hij voor de opleiding van Fitness Instructor bij de Vlaamse Trainersschool. Sindsdien is hij zich blijven verdiepen in alles met fitness en krachttraining te maken heeft door bijscholingen te volgen en de laatste nieuwe vakliteratuur op de voet te volgen.

bottom of page