top of page

Single coaching, onze partners

Je bent single en op zoek naar een duurzame relatie, maar je weet niet waar te beginnen, je hebt schrik om opnieuw met een verkeerde partner in zee te gaan, je wilt weten hoe je hechtingsstijl invloed heeft op je relatiestatus of je zit met een heleboel andere vragen? Neem gerust contact met een van de relatie-experts op deze pagina die jou op een professionele manier kunnen begeleiden. Gun het jezelf en laat je coachen en ondersteunen door de coaches met ervaring en expertise.  Je bent het waard. Deze kennis helpt je een leven lang op weg naar betere relaties!

Heb je vragen over het dating gebeuren zelf, zoals bijvoorbeeld welke gesprekken zijn passend tijdens de eerste date, waar ga je naartoe op de eerste date of hoe merk je dat een man of een vrouw geïnteresseerd is in jou? Met deze vragen kan je bij mij terecht.

Heb je jouw soulmate nog niet gevonden of stel je je de vraag hoe het komt dat je relaties steeds ten einde lopen? Dan is coaching 4 singles wel iets voor jou. 

Je leert in dit traject meer over jou en je relaties in het verleden tot het heden, maar ook over je toekomstige relaties en “hands on” leer je hoe je bepaalde zaken kan aanpakken. Het is coaching op maat, via een gratis kennismakingsgesprek wordt nagegaan hoe we je programma kunnen samen stellen. Je leert ook hoe je een relatiebreuk kan verwerken, maar vooral hoe je die kan tegen gaan.

 

ROI/Resultaten:

 Daten en online daten komen aan bod, waar en hoe je je nieuwe partner kan ontmoeten.

 Test verlatings- & bindingsangst en hoe je dit herkent bij potentiële partners en erop kan inspelen.

 Je ontdekt hoe je richting een stabiele relatie kan evolueren en wat de valkuilen zijn.

 Gedurende het traject kan je ook steeds vragen stellen over zaken waar je tegenaan loopt in je zoektocht naar de geschikte partner.

Contact

Vanessa - Coach

http://in2connection.be/

vanessa@in2connection.be

0478 94 64 66

Relaties en verbondenheid

 

Er bestaan honderd boeken en duizend tips om je relatie te verbeteren. Maar, hoe komt het dat er nog steeds relaties verkeerd lopen? 

 

Als relatietherapeut werk ik voltijds met koppels of singles om aan hun relaties, seksleven en verwachtingen te sleutelen. Het is duidelijk dat heel wat mensen nood hebben aan bijkomende begeleiding en ondersteuning in het creëren van hun eigen geluk. 

 

Was dit vroeger ook zo? Het valt me op dat het taboe rond therapie of coaching sterk is weggevallen bij de huidige generatie. Deze trend is overgewaaid vanuit Amerika, en heeft gelukkig een positieve invloed op het Westen. 

 

Daarnaast stel ik vast dat koppels elkaar eigenlijk helemaal niet kennen; ook al zeggen ze bij een eerste gesprek “Wij kennen elkaar al 10 jaar en begrijpen elkaar volledig”. Na een paar uren therapie blijkt al snel dat men elkaar niet kent. Dit maakt het natuurlijk enorm spannend om je relatie solide en veiliger te maken.

 

Als je zelf op zoek bent naar hulp of begeleiding neem dan gerust contact op met Praktijk Ringoir.

Contact

Michael L. Ringoir (Relatietherapeut - Life Coach)

www.relatietherapeut-gent.be

praktijk@michaelringoir.be

09 298 01 97

Soulmate (Kortrijk)

Single- & Personal Coaching

Kathleen haar doel is om anderen te ondersteunen om hun persoonlijke uitdagingen te overwinnen en hen in hun proces van zelfrealisatie te begeleiden. Door zelfreflectie en met een neutrale heldere blik worden jouw kernkwaliteiten in beeld gebracht. Je wordt bewust van jouw vaardigheden, sterke en minder sterke punten, terwijl je in je ware kracht staat. Als gevolg hiervan vergroot jouw zelfinzicht, leer je grenzen te stellen en maak je keuzes in overeenstemming met wat jij belangrijk vindt. Samen wordt gezocht naar oplossingen zowel voor persoonlijke verruiming, zelfontwikkeling, blokkades opheffen, opruiming, inzichten, aanpak om een partner te vinden, hoe te communiceren met een dame/heer, juiste partnerkeuze, opvolging en begeleiding van een match, relatieproblemen.  

http://www.soulmate4life.be/diensten/coaching

Kleur- Stijl- en Imago – Personal Shopping

Schoonheid zit van binnen en deze gaan we op de juiste manier aan de buitenzijde laten stralen. Hierdoor durf je jezelf te zijn, straal je meer vertrouwen uit en kom je geloofwaardig over. Met het juiste stijladvies en kleuranalyse bereiken we de sleutel om jezelf goed te voelen en een succesvol leven te bereiken.

http://www.soulmate4life.be/diensten/styling-restyling

Contact

Kathleen Callewaert (Relatie-experte)

www.soulmate4life.be

kathleen@soulmate4life.be

0494 29 30 87

Paolo's Insights Coaching (Deurne, Antwerpen)

Online Single Coaching

- Wil jij gelukkiger leven als single?

- Heb jij al een aantal relaties achter de rug gehad, maar struikel je nog steeds om jouw ideale partner te vinden?

- Zit jij al in een beginnende relatie en wil je jouw slaagkansen op een duurzame relatie vergroten?

 

Als single coach wil ik bijdragen aan een wereld waarin jij hierin minimale of liefst geen struikelblokken meer ondervindt. Het is mijn ultieme doel om jou te begeleiden en ondersteunen, zodat ook jij een bevredigend dating leven kan leiden. Het is sowieso coaching op maat. Hieronder kan je voorbeelden vinden van de verschillende aspecten van het dating leven waarop mijn coaching zich focust: - Attractie

- Sociale en communicatieve vaardigheden

- Vergroten van je eigenwaarde, zelfvertrouwen, assertiviteit, zelfbeeld, enz.

- Bewuster en gelukkiger leven als vrijgezel: de happy single

- Hoe werkt daten nu echt

- De zoektocht naar je ideale partner

bottom of page