top of page

Sporten met singles.

Maandelijks gaan wij samen lopen.

Loop je marathons of ben je recreatieve loper? Elke loper is bij ons welkom om mee te doen aan een gezellige of sportieve Loopsessie voor singles. 

Wat kan je je hierbij voorstellen? Wij spreken af samen op een bepaalde locatie, leren elkaar kennen, terwijl wij ons opwarmen. Daarna begint de loopsessie. Je kiest zelf hoe lang en hoe intensief je loopt. Loop je liefst alleen of in de groep met andere singles. Dat kan allemaal. Belangrijk is dat je sportief bezig bent, dat je nieuwe, gelijkgestemde mensen leert kennen.

 

Door te lopen produceert je lichaam het ‘gelukshormoon’ endorfine. Het is immers bewezen dat wanneer je aeroob loopt (dat betekent langere afstand, lagere intensiteit) de uitscheiding van endorfine sterk gestimuleerd wordt. Ja, lopen maakt ons inderdaad gelukkig.

Na de loopsessies voorzien wij altijd tijd om na te praten. Deze activiteit is ideaal voor de actieve en sportieve singles die elkaar willen ontmoeten in een casual en sportieve context.  

Naast maandelijkse loopsessies nemen wij samen deel aan loopwedstrijden heel het jaar door. Daarbij zijn supporters ook steeds welkom!

Lopen biedt niet alleen voordelen voor jouw fysieke conditie, uithouding en doorzettingsvermogen, het zal je ook een gevoel van welbevinden en trots over jouw verwezenlijkheden geven want een gezonde geest bevindt zich graag in een gezond lichaam.

 

De loopactiviteiten situeren zich voornamelijk in Gent, Oudenaarde en Antwerpen.

Geen sportliefhebber? Gelukkig zijn er nog tal van andere manieren om endorfinen aan te maken en dus ‘gelukkig te worden’. Onder andere muziek te luisteren. Bekijk hier onze kalender van muzikale events.  

 

 

lopen_met_vrijgezellen
bottom of page