top of page

za 02 mrt

|

Kortrijk

Wijndomein Beerbosch bezoeken met wijndegustatie. (Regio Kortrijk).

8 vrouwen en 2 mannen ingeschreven. Wijndomein Beerbosch ligt in de groene long van Zuid-West-Vlaanderen, tussen de Schelde en de Leie, in het dorp Sint-Denijs.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wijndomein Beerbosch bezoeken met wijndegustatie. (Regio Kortrijk).
Wijndomein Beerbosch bezoeken met wijndegustatie. (Regio Kortrijk).

Tijd en locatie

02 mrt 2024, 14:00 – 16:00

Kortrijk, Zandbeekstraat 44, 8554 Kortrijk, België

Over het evenement

Wijndomein Beerbosch ligt in de groene long van Zuid-West-Vlaanderen, tussen de Schelde en de Leie, in het dorp Sint-Denijs. Deze deelgemeente van Zwevegem, met zijn glooiende “bulten en knulten”, verwelkomt u met weidse vergezichten en een rijke agrarische geschiedenis. Een verademing tussen de drukte van de stedelijke gebieden van Rijsel en Kortrijk.

Wijndomein Beerbosch opent haar deuren voor alle levensgenieters en wijnliefhebbers. Weg van het drukke stadsleven, in een oase van rust.

Starten doen we in de wijngaard, daarna nemen ze ons mee naar het wijnhuis, waar we een blik achter de schermen werpen met een woordje uitleg over hoe ze hun wijnen maken.

We sluiten af met 3 proevertjes die we gebruiken voor samen “wijnen leren proeven".

 • Inbegrepen: organisatie, btw, degustatie 3 wijnen.
 • Niet-inbegrepen: andere consumpties.
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem  25/2/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Bevestiging wordt verstuurd onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen e-mail ontvangen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Wijndomein - vrouw

  € 23,22
  Btw: +€ 4,88 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Wijndomein - man

  € 23,22
  Btw: +€ 4,88 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page