top of page

za 24 aug

|

Gent

Wandeling in Gent langs deugden en ondeugden met gids.

Als online dating niet jouw ding is en je iets anders zoekt dan speeddating, ben je van harte welkom op onze activiteiten.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Wandeling in Gent langs deugden en ondeugden met gids.
Wandeling in Gent langs deugden en ondeugden met gids.

Tijd en locatie

24 aug 2024, 15:00 – 17:00 CEST

Gent, Gent, België

Over het evenement

Het leven van de middeleeuwse mens werd voor een groot deel bepaald door zijn godsdienst. Hij doet er alles aan om op het rechte pad te blijven en zijn einddoel te bereiken: de hemel. 

Maar hij is ook maar een mens. Een mens van vlees en bloed, die houdt van genot en zich af en toe laat verleiden om aan dat luizenleven op deze aardkloot te ontsnappen. Anderen laten zich verleiden door het kwaad om macht, geld, land of vrouwen te vergaren. Keizer Karel, Geraard de Duivel of de valsemunters zijn slechts enkele Gentenaars die wel eens durfden zondigen.

In deze wandeling gaan we op zoek naar de sporen daarvan: afbeeldingen, verhalen, getuigenissen van deugd en ondeugd. Nadien kijk je gegarandeerd op een andere manier naar bekende plekken in de historische kern van Gent.

Na de wandeling gaan wij samen iets drinken. Er is ook een mogelijkheid om samen iets te gaan eten nadien. Dit is volledig optioneel en onze organisatie heeft geen tafels van tevoren gereserveerd. Voel je vrij om je bij deze groep aan te sluiten.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en anneren is mogelijk tem 18/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Wandeling Gent - vrouw

  € 19,83
  Btw: +€ 4,16 BTW
  Verkoop start op: 26 mei, 12:00 CEST
 • Wandeling Gent - man

  € 19,83
  Btw: +€ 4,16 BTW
  Verkoop start op: 26 mei, 12:00 CEST

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page