top of page

za 03 aug

|

Gentbrugse Meersen

Wandelen Gentbrugse Meersen voor vrijgezellen

De Gentbrugse meersen is een 240 ha groot open gebied ten zuidoosten van Gent, een mooi stukje natuur tussen de bebouwde zones van Gentbrugge.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandelen Gentbrugse Meersen voor vrijgezellen
Wandelen Gentbrugse Meersen voor vrijgezellen

Tijd en locatie

03 aug 2019, 10:00

Gentbrugse Meersen, Braemkasteelstraat, 9050 Gent, België

Over het evenement

In de buurt van die wijken ligt de klemtoon op recreatie. Men kan er komen sporten, spelen, tuinieren, picknicken, een babbeltje doen met de buren en nog veel meer. Hoe dieper je het gebied intrekt, hoe meer natuur en bos je vindt. De Gentbrugse Meersen strekt zich uit tot aan de Schelde. Onderweg kom je verschillende plekken met open water tegen die aantrekkelijk zijn voor watervogels.

Voor de avonturiers onder ons er is een wandeling voorzien op het blotevoetenpad. Wij trekken onze schoenen uit en laten onze teentjes genieten. Dit avontuurlijk pad van ongeveer 1 km is niet kunstmatig aangelegd. Het evolueert mee met het weer en de seizoenen. Het bestaat uit een natuurlijke ondergrond. Wij wandelen op steentjes, over gras en een zandheuvel, door modder en water. Na de tocht kunnen wij onze voeten spoelen in de sloot en drogen aan het gras of de wind. Of neem een handdoek mee 😊. Veel plezier!

Kinderen zijn welkom en mogen gratis komen.

Innbegrepen: organisatie van de wandeling

Niet inbegrepen: 1 consumptie inbegrepen

Inschrijven tem 30/07

Tickets

  • Ticket niet leden

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op
  • Ticket leden

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page