top of page

zo 30 jun

|

Gent

Van vlees en bloed. Wandeling met gids in Gent.

7 vrouwen en 5 mannen ingeschreven. Een boeiende beleveniswandeling met een gids die in de huid van de vroegere slagers kruipt!

Van vlees en bloed. Wandeling met gids in Gent.
Van vlees en bloed. Wandeling met gids in Gent.

Tijd en locatie

30 jun 2024, 15:00 – 17:00 CEST

Gent, Gent, België

Over het evenement

Active Cupids is een vereniging die activiteiten organiseert, uitsluitend bedoeld voor singles.

Over de wandeling. 

Wat voor vlees aten we vroeger? En hoe? Hoe bloederig was de samenleving? Vertrekkend aan het vleeshuis en eindigend aan de oude slachthuissite vertelt onze gids een verhaal waar enig vlees aan hangt, gespekt met anekdotes en verhalen.

Deze boeiende beleveniswandeling, met een gids die in de huid van de vroegere slagers kruipt, zal niemand onberoerd laten.

Na de wandeling gaan wij samen iets drinken, hiervoor zullen wij reservatie maken.  Er is ook een mogelijkheid om samen iets te gaan eten nadien. Dit is volledig optioneel en onze organisatie heeft geen tafels van tevoren gereserveerd. Voel je vrij om je bij deze groep aan te sluiten.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en annulatie tem 24/6/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Wandeling Gent - vrouw

  Verkoop eindigt op: 25 jun, 17:00 CEST
  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW
 • Wandeling Gent - man

  Verkoop eindigt op: 25 jun, 17:00 CEST
  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page