top of page

za 06 aug

|

Blaarmeersen

SUPpen op Blaarmeersen - fun en sportief waterevent! Leeftijd (30-45jaar)

5 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. Stand Up Paddle (SUP): dat is een schitterende activiteit op het water aan de Blaarmeersen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 SUPpen op Blaarmeersen - fun en sportief waterevent! Leeftijd (30-45jaar)
 SUPpen op Blaarmeersen - fun en sportief waterevent! Leeftijd (30-45jaar)

Tijd en locatie

06 aug 2022, 11:00 – 12:30 CEST

Blaarmeersen, Blaarmeersen, 9000 Gent, België

Over het evenement

Wij beginnen met een initiatie op het droge, er volgt een uitleg over de veiligheidsmaatregelen en korte demonstratie. Mensen die het wensen kunnen gebruik maken van een zwemvest (niet verplicht). Bij warm zomerweer én zeker voor een sessie van een uurtje is het niet noodzakelijk om een wetsuit te dragen. Suppen zal blootvoets gebeuren. Indien iemand surfschoentjes wenst aan te doen kan dit natuurlijk wel.  Geen sup ervaring noodzakelijk, men moet enkel zeker 50m kunnen zwemmen. Men kan dus een zwemvest dragen indien gewenst en tevens is het gebruik van een leash verplicht, hier hangt men vast dmv een plastic touw aan enkel en supboard, dus bij het in het water vallen (wat echt zelden gebeurt -> veeleer indien men het zelf wil, kan men direct zijn supboard weer naar zich toe trekken.

Kortom een fun en sportief waterevent voor jong en oud.  Ter info, openluchtdouches zijn tevens aanwezig op het strand, tevens is er daar ook nog een cafetaria en toiletmogelijkheden.  Daarna gaan wij iets drinken in de cafetaria.  Wij kunnen max met 15p deelnemen.  

 • Inbegrepen: SUP sessie met begeleider, btw, organisatie, zwemvest, SUP board. 
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien. 
 • Inschrijven en annulere tem 31/7. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren met de terugbetaling van de bijdrage. 
 • Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Tickets

 • SUP - vrouw

  € 26,00
  Btw: +€ 5,46 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • SUP - man

  € 26,00
  Btw: +€ 5,46 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Reserve lijst SUP

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page