top of page

za 07 sep

|

Antwerpen

Street Art in Berchem. Wandeling met gids.

Deze wandeling voert u langs de "masterpieces" van een hele reeks internationaal erkende "kings".

Street Art in Berchem. Wandeling met gids.
Street Art in Berchem. Wandeling met gids.

Tijd en locatie

07 sep 2024, 15:00 – 17:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

Culturele Stadswandeling voor Singles: Samen op Ontdekking!

Elk jaar kenden we in Antwerpen de Meeting of Styles, een bijeenkomst van alle grote internationale Street Art artiesten.    Daardoor is Antwerpen internationaal bekend geworden als "graffiti"-stad en is nu Street Art erkend als een volwaardige kunstvorm. 

Deze wandeling voert u langs de "masterpieces"  van een hele reeks internationaal erkende "kings" zoals ze in die kringen worden genoemd.  Zin om eens kennis te maken met de oervorm van onze Westerse kunst (denken we maar aan de grafitti op de muren van de grotten van Altemira en Lascaux)? 

Er is ook een mogelijkheid om samen iets te gaan eten nadien. Dit is volledig optioneel en onze organisatie heeft geen tafels van tevoren gereserveerd. Voel je vrij om je bij deze groep aan te sluiten.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: drankjes, consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 31/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Antwerpen - vrouw

  € 19,75
  Btw: +€ 4,15 BTW
 • Antwerpen - man

  € 19,75
  Btw: +€ 4,15 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page