top of page

za 03 jun

|

Antwerpen

Rubenswandeling met gids in Antwerpen.

13 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. Wie was Rubens? Alhoewel hij ook actief was in Italië, Spanje en Engeland, en je werk van hem kunt bewonderen in alle grote musea van de wereld, was deze wereldburger toch in de eerste plaats een Antwerpenaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rubenswandeling met gids in Antwerpen.
Rubenswandeling met gids in Antwerpen.

Tijd en locatie

03 jun 2023, 14:00 – 16:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

Wij gaan even via Plantin Moretusmuseum (enkel binnentuin) en via Sint Carolus Borromeus kerk (eventueel even binnen) naar St Pauluskerk. St-Pauluskerk is een prachtige kerk met een aantal werken van Rubens en tijdgenoten.

Sint Carolus Borromeus kerk is gratis. 

St Pauluskerk - 3 euro per persoon voor groepen vanaf 15 personen (betalen ter plaatse aan de gids), minder dan 15p is 5 euro per persoon. 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: entree St Pauluskerk, drankjes, consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 27/5/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Antwerpen - man

  € 17,60
  Btw: +€ 3,70 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Antwerpen - vrouw

  € 17,60
  Btw: +€ 3,70 BTW
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page