top of page

za 27 apr

|

Gent

Rondleiding met degustatie bij wijndomein in Gent. (Leeftijd 32-42jaar).

7 vrouwen en 4 mannen ingeschreven. Als online dating niet jouw ding is en je iets anders zoekt dan speeddating, ben je van harte welkom op onze activiteiten.

Rondleiding met degustatie bij wijndomein in Gent. (Leeftijd 32-42jaar).
Rondleiding met degustatie bij wijndomein in Gent. (Leeftijd 32-42jaar).

Tijd en locatie

27 apr 2024, 17:00 – 19:30

Gent, Krekelstraat 32a, 9052 Gent, België

Over het evenement

In plaats van de gebruikelijke speeddating, nemen we je mee op een unieke reis naar een wijndomein in Zwijnaarde, bij Gent. In 2015 werden de eerste wijnranken aangeplant, en sindsdien produceert Vandersteene vier soorten schuimwijn: rosé, blanc de blancs, blanc de noirs, en een vierde fles die je zeker zal verrassen. 

Onze slow dating-ervaring begint met een boeiende rondleiding door de wijngaard, waar je meer te weten komt over de kunst van wijnbouw en hun passie voor het vak. Na de rondleiding is het tijd om te ontspannen en te genieten van een degustatie van een 3-tal wijnen. 

Zelfs als je geen romantische connectie vindt, vertrek je met een schat aan kennis over wijnbouw, een waardering voor schuimwijnen en heb je genoten van de degustatie van de heerlijke wijnen. Proef, geniet en ontdek...

Wij krijgen 3 wijnen te proeven.

Uiteraard is het ook mogelijk nadien de geproefde wijnen op het domein aan te schaffen.

 • Inbegrepen: organisatie, btw, degustatie 3 wijnen.
 • Niet-inbegrepen: andere consumpties.
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem  21/4/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Ticket - vrouw

  € 23,97
  Btw: +€ 5,03 BTW
 • Ticket - man

  € 23,97
  Btw: +€ 5,03 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page