top of page

zo 11 feb

|

Sint-Gillis-Waas

Rondleiding in de Brouwerij The Musketeers. Regio Waasland

10 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. Brouwerij The Musketeers maakt bier dat doet praten. Dat doen ze ondertussen al bijna 20 jaar. Het zijn telkens bieren met een verrassend karakter én met een verhaal.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rondleiding in de Brouwerij The Musketeers. Regio Waasland
Rondleiding in de Brouwerij The Musketeers. Regio Waasland

Tijd en locatie

11 feb 2024, 15:00 – 16:30 CET

Sint-Gillis-Waas, Reepstraat 208, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Over het evenement

Niets zo boeiend dan zelf het reilen en zeilen in onze brouwerij te ontdekken. De gidsen leiden je graag rond en bieden je een blik achter de schermen: hoe worden deze speciaalbieren gebrouwen? Wat komt bij bierbrouwen allemaal kijken? Waarom brouwen ze precies deze bieren? En waar vloeit al hun bier naartoe als het de brouwerij verlaat?

De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Een brouwerijbezoek bevat een rondleiding door de brouwerij en de oude steenbakkerij, inclusief 1 bier (25 cl) of frisdrank.

Nadien kunnen wij nog iets gaan drinken in hun sfeervolle café. 

 • Inbegrepen: Een brouwerijbezoek bevat een rondleiding door de brouwerij en de oude steenbakkerij, inclusief 1 bier (25 cl) of frisdrank.
 • Niet-inbegrepen: andere consumpties 
 • Inshrijven en annulatie tem 5/2/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Bierbrouwerij - vrouw

  € 20,66
  Btw: +€ 4,34 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Bierbrouwerij - man

  € 20,66
  Btw: +€ 4,34 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page