top of page

za 28 okt

|

Antwerpen

Quartier Latin. Wandeling in Antwerpen met gids.

11 vrouwen en 7 mannen ingeschreven. Rond de Bourlaschouwburg is er een aparte wijk ontstaan waar luxe, kunst en frivoliteit hoogtij vieren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Quartier Latin. Wandeling in Antwerpen met gids.
Quartier Latin. Wandeling in Antwerpen met gids.

Tijd en locatie

28 okt 2023, 14:00 – 16:10

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

Rond de Bourlaschouwburg is er een aparte wijk ontstaan waar luxe, kunst en frivoliteit hoogtij vieren.  Waar de wereld van de Franstalige demi-monde is blijven voortleven.  Je wordt ondergedompeld in mode, antiquiteiten en kunst.  Je bezoekt ook "den Botaniek" en het Elzenveld en bekijkt de stadspaleizen.        

Verder vind je er charmante groene hoekjes en elegante terrassen op pittoreske pleinen. In de schaduw van de grote Stadsschouwburg vindt er op zaterdag de Exotische Markt en op zondag de bekende Vogelenmarkt plaats.

Je gids legt het accent op de geschiedenis van het Quartier Latin en het kunstzinnige karakter.

Parcours: Cantraal station  - Bourlaschouwburg - Leopoldstraat - Sint Jorispoort - "den Botaniek" - Elzenveld -  Boogkeers - Lange Gasthuisstraat - Arenbergstraat - Graanmarkt - Schutterhofstraat - Stadsfeestzaal - Café Centraal (hier gaan wij nog iets gaan drinken). 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 24/10/23. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen of bevestingsmail stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Antwerpen - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Antwerpen - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page