top of page

zo 26 mei

|

Brugge

Op ontdekkingstocht in Brugge. Wandeling met gids.

Ontdek charmante steden op een unieke manier tijdens onze speciale wandelingen voor singles.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Op ontdekkingstocht in Brugge. Wandeling met gids.
Op ontdekkingstocht in Brugge. Wandeling met gids.

Tijd en locatie

26 mei 2024, 15:00 – 17:00 CEST

Brugge, Brugge, België

Over het evenement

Met plezier en enthousiasme toont een gids je het beste van Brugge. Je wandelt langs de hoogtepunten, eeuwenoude pleinen, mysterieuze plekjes en ontdekt gaandeweg de geschiedenis in een notendop. Een must voor elke Brugge-debutant.

Brugge is een gezellige stad met geschiedenis. Haar kasseien leiden de bezoeker steeds weer naar een ander uniek plekje van vroeger: de romantiek van het Minnewater, de stilte in ‘t Begijnhof, de versteende liefdadigheid van de Godshuizen, 800 jaar geneeskunde in Oud-Sint-Jan, de Bourgondische pracht van Gruuthuse, het statige Belfort of de rijkdom van de Burg. Met één been gekatapulteerd naar de middeleeuwen, met het ander stevig in het heden. 

Na het gegidste Brugge van toen, slenterend genieten in de moderne ambiance van het Brugge van nu met die leuke winkels of met een deugddoend drankje en een lekker hapje op een zonnig terrasje. Dus… op naar Brugge!

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 20/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Brugge - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop start op: 28 apr, 13:00 CEST
 • Brugge - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop start op: 28 apr, 13:00 CEST

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page