top of page

zo 16 aug

|

De locatie wordt later bepaald

Natuurwandeling met een diner in de Vlaamse Ardennen

INSCHRIJVEN VOOR DEZE ACTIVITEIT IS NOG NIET MOGELIJK. Hou alvast deze datum vrij in je agenda voor deze prachtige uitstap in de Vlaamse Ardennen waar wij de schoonheid van de Vlaamse streek combineren met Italiaanse gastvrijheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurwandeling met een diner in de Vlaamse Ardennen
Natuurwandeling met een diner in de Vlaamse Ardennen

Tijd en locatie

16 aug 2020, 16:30 – 21:30

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Vooraleer wij onze voetjes onder de tafel schuiven, gaan wij stevig wandelen rond het natuurgebied ’t Burreken. Het Burreken is een erg heuvelachtig gebied met scherp ingesneden beekjes. Het wandelpad biedt een mooie kijk op de bossen, graslanden, holle wegen en bronbeekjes. Het Burreken herbergt verschillende diersoorten, waaronder het uithangbordje van de Vlaamse Ardennen, de vuursalamander. 

Na onze wandeling, worden wij hartelijk ontvangen in de B&B met een glas prosecco en olijven, gevolgd door een echt italiaans bord pomodori pasta (en mogelijkheid tot bijscheppen) met chiabatta en italiaanse wijnen. Bij goed weer kunnen wij genieten van de zonsondergang op het terras.  

Inbegrepen in de prijs: wandeling, glas prosecco en olijven, bord pomodori pasta (mogelijkheid tot bijscheppen) met chiabatta.  Wijn is niet inbegrepen in de prijs. Wandeling 8-10 km.

Prijs : 35 EUR + 0.50 EUR transactie kost

Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Deel dit evenement

bottom of page