top of page

zo 15 okt

|

Ieper

Mysterieus Ieper. Wandeling met gids in Ieper.

7 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. De betoverende Westhoek-regio verwelkomt je met open armen om haar rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en boeiende bezienswaardigheden te ontdekken. Deze regio staat bekend om zijn gedenkwaardige oorlogsgeschiedenis, met locaties zoals Ieper.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mysterieus Ieper. Wandeling met gids in Ieper.
Mysterieus Ieper. Wandeling met gids in Ieper.

Tijd en locatie

15 okt 2023, 14:00 – 16:30 CEST

Ieper, Ieper, België

Over het evenement

Wat je nog niet wist over Ieper, dat kom je te weten tijdens deze wandeling. Op meerdere plaatsen gaan ook de deuren open voor wat het publiek normaal niet te zien krijgt.

Ontdek de steden tijdens onze stadswandelingen georganiseerd exclusief voor singles. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent die alles wil weten over de lokale monumenten, of gewoon graag geniet van de sfeer en de verhalen die de stad te bieden heeft, onze singles stadswandelingen zijn de perfecte setting om te flirten, te lachen en te verbinden.

Samen lachen om straatnaambordjes, discussiëren over architectuur of gewoon genieten van een ijsje op een zonnig plein - de mogelijkheden om interessante gesprekken te voeren en nieuwe vriendschappen te smeden zijn eindeloos.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw
 • Niet-inbegrepen: drankjes na de wandeling 
 • Inshrijven en annulatie tem 9/10/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Wandeling Ieper - man

  € 14,88
  Btw: +€ 3,12 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling Ieper - vrouw

  € 14,88
  Btw: +€ 3,12 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page