top of page

zo 23 jul

|

Brugge

Lodewijk van Gruuthuse - topdiplomaat. Wandeling met gids in Brugge.

12 vrouwen en 9 mannen ingeschreven. Nog 1 plaats vrij. Hevige donderslagen, felle bliksemschichten en stromende regen woeden als Lodewijk van Gruuthuse begraven wordt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lodewijk van Gruuthuse - topdiplomaat. Wandeling met gids in Brugge.
Lodewijk van Gruuthuse - topdiplomaat. Wandeling met gids in Brugge.

Tijd en locatie

23 jul 2023, 14:00 – 16:00

Brugge, Brugge, België

Over het evenement

Alsof de hemelscharen treuren om de man wiens levenswandel in het teken stond van zijn leuze: Plus est en vous! Als edelman heeft hij geleefd.

Hij gaat om met de machtigen der aarde. Vier generaties Bourgondische hertogen luisteren naar zijn raad als ridder van de Orde van het Gulden Vlies. Hij blinkt uit in toernooien en veldslagen. Hij bouwt een luxueus stadspaleis en vult het met boeken. Maar als bedelman is hij gestorven want hij keert zich op het einde van zijn leven tegen zijn vorst. Zijn riant stadspaleis wordt een Berg van Barmhartigheid en eindigt als museum.

Waar anders kan de geschiedenis van Brugge verteld worden?

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 17/7/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Brugge - vrouw

  € 16,90
  Btw: +€ 3,55 BTW
  Uitverkocht
 • Brugge - man

  € 16,90
  Btw: +€ 3,55 BTW
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page