top of page

zo 23 jun

|

Leuven

Leuven verteld in verhalen. Wandeling met gids in Leuven 4-5km.

Een wandeling die aan de hand van volkse verhalen het verhaal van Leuven vertelt.

Leuven verteld in verhalen. Wandeling met gids in Leuven 4-5km.
Leuven verteld in verhalen. Wandeling met gids in Leuven 4-5km.

Tijd en locatie

23 jun 2024, 14:00 – 16:00

Leuven, Leuven, België

Over het evenement

👫 Ontmoet Nieuwe Mensen: Onze stadswandelingen gaan verder dan de straten; ze bieden de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Welkom in deze gemeenschap van enthousiaste singles.

Met o.m het verhaal van de onwettige zoon van een kanunnik van het Sint Pieterskapittel, van een dappere jonge dame die zich absoluut niet liet doen, van een edelman achtervolgd door alle pech van de wereld, en … met nog veel meer verhalen.  En, last but nog least: we klaren uit of Manneke Pis van Leuven, van Brussel of van nog ergens anders is. 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: dranken na de wandeling, consumpties. 
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 16/6/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Leuven - vrouw

  € 16,53
  Btw: +€ 3,47 BTW
 • Leuven - man

  € 16,53
  Btw: +€ 3,47 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page