top of page

za 18 mei

|

Gent

In het spoor van de torenwachter. Belevingswandeling met gids in Gent.

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. En neem dat gerust letterlijk in deze nieuwe beleveniswandeling uit de koker van Dany Hendrickx!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
In het spoor van de torenwachter. Belevingswandeling met gids in Gent.
In het spoor van de torenwachter. Belevingswandeling met gids in Gent.

Tijd en locatie

18 mei 2024, 15:00 – 17:00 CEST

Gent, Gent, België

Over het evenement

Indien een beeld zou kunnen spreken, wat zou het allemaal te vertellen hebben? En wat als dat beeld een slordige 600 jaar oud is en al die tijd in het Gentse belfort woonde? Wat en wie heeft hij allemaal met zijn stenen blik mogen aanschouwen doorheen de jaren? Hypothetische vragen die vanaf nu een concreet antwoord krijgen!

In deze beleveniswandeling komt één van de originele stenen torenwachters van het Gentse belfort tot leven en hij vertelt honderduit – hoe zou je zelf zijn na een eeuwenlange stilte – over zijn leven, over zijn hoogdagen als torenwachter en over de evolutie van de stad die hij aan de zijlijn mocht aanschouwen. Het belfort als belevenis …een geschiedkundige verrassing!

Na de wandeling gaan wij iets drinken. Er is ook een mogelijkheid om samen iets te gaan eten nadien. Dit is volledig optioneel en onze organisatie heeft geen tafels van tevoren gereserveerd. Voel je vrij om je bij deze groep aan te sluiten.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en annulatie tem 12/5/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Wandeling Gent - vrouw

  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling Gent - man

  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page