top of page

zo 24 mrt

|

Ieper

Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.

Volzet. De betoverende Westhoek-regio verwelkomt je met open armen om haar rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en boeiende bezienswaardigheden te ontdekken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.
Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 14:00 – 16:00 CET

Ieper, Ieper, België

Over het evenement

Ontdek de steden tijdens onze stadswandelingen georganiseerd exclusief voor singles. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent die alles wil weten over de lokale monumenten, of gewoon graag geniet van de sfeer en de verhalen die de stad te bieden heeft, onze singles stadswandelingen zijn de perfecte setting om te flirten, te lachen en te verbinden.

De betoverende Westhoek-regio verwelkomt je met open armen om haar rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en boeiende bezienswaardigheden te ontdekken. Deze regio staat bekend om zijn gedenkwaardige oorlogsgeschiedenis, met locaties zoals Ieper. 

Water was van goudwaarde voor het middeleeuwse Ieper en bepaalde de opbouw van de stad. Een gloednieuwe wandeling in de reeks “Verhalen voor onderweg” loodst je langs het traject van de Ieperlee binnen, onder én buiten de stad bij de Verdronken Weiden. 

  • Inbegrepen: gids, organisatie, btw
  • Niet-inbegrepen: drankjes na de wandeling 
  • Inshrijven en annuleren is mogelijk tem 16/3/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Deel dit evenement

bottom of page