top of page

zo 29 okt

|

Brugge

Halloween wandeling in Brugge (voor singles).

11 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. Nog 2 plaatsen vrij. Wat gebeurt er in Brugge als het donker wordt en de toeristen de stad verlaten? In de stille en ongekende steegjes dwalen angstaanjagende figuren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Halloween wandeling in Brugge (voor singles).
Halloween wandeling in Brugge (voor singles).

Tijd en locatie

29 okt 2023, 17:00 – 19:00 CET

Brugge, Brugge, België

Over het evenement

Spoken, geesten, heksen, duivels, moordenaars. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een Brugs verhaal over. Wat gebeurt er in Brugge als het donker wordt en de toeristen de stad verlaten? In de stille en ongekende steegjes dwalen angstaanjagende figuren.

Wie is er bang van duivels en heksen ? Woont er echt een vampier in Brugge? Oude legendes worden terug opgerakeld. Deze wandeling is niet geschikt voor broekschijters. Maar lachen is toegelaten.

Geniet van deze themawandeling met griezelige Brugse verhalen.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 23/10/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Brugge - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Uitverkocht
 • Brugge - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page