top of page

zo 04 jul

|

Wetteren

Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 14-15km.

Wetteren is de bakermat van de rozenteelt. Er zijn nog heel wat plantages en een promotietuin van de provincie Oost-Vlaanderen.

Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 14-15km.
Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 14-15km.

Tijd en locatie

04 jul 2021, 14:00 – 18:00

Wetteren, 9230 Wetteren, België

Over het evenement

We vertrekken aan het station van Wetteren (er is gratis parking naast de station parking). Wil je horen over de brand aan het station in juli 2020, de fameuze treinramp die in 2013 wereldnieuws was? We passeren er en brengen het verhaal.

We gaan langs “Den Blakken”, promotietuin voor sierteelt in Wetteren, de warandebossen. Wandel over de duinen in Wetteren, en kom heel wat houtig erfgoed tegen. We wandelen door tot Schellebelle, van het “Kot” en de “Potjesmarkt”. Om dan terug te wandelen tot Wetteren. Hoor daar waarom de gemeente Wetteren in de 19de eeuw een stadhuis en ook een kathedraal kreeg.

We sluiten af met het beste. Deze eindstop moet je meemaken.

Sportieve wandeling voor de gevorderde wandelaars.

Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets drinken nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

  • Inbegrepen: organisatie, btw
  • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
  • Inschrijven en annulatie tem 27/6 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.

Deel dit evenement

bottom of page