top of page

za 18 nov

|

Gent

Gent in vuur en vlam. Wandeling met gids in Gent.

Spannende verhalen over vuur en vlammen, over een vuurspuwende draak en zijn geschiedenis, ...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gent in vuur en vlam. Wandeling met gids in Gent.
Gent in vuur en vlam. Wandeling met gids in Gent.

Tijd en locatie

18 nov 2023, 14:00 – 16:00 CET

Gent, Gent, België

Over het evenement

Spannende verhalen over vuur en vlammen, over een vuurspuwende draak en zijn geschiedenis, maar ook over drakendoders, over de betekenis en functie van het Belfort, over vuurfeesten, de vuurdoop van Keizer Karel, over een vurige liefde en een reis naar de Onderwereld, over de middeleeuwse aansteker in de halsketting van de Orde van het Gulden Vlies.

Anderzijds ook het verhaal van de positieve zijden van het vuur en de toepassingen ervan: vuurfeesten en blijde intredes, huizen en fabrieken met tal van verschillende soorten schoorstenen, stoomketels in fabrieken, bierbrouwerijen en vodkastokerijen, tot in een vroeger ooglijdersgesticht toe en, “last but not least”, wat was er allemaal aan de hand in de vroegere badhuizen of “stoven”?

Nadien gaan wij samen nog iets drinken.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en annulatie tem 12/11/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Wandeling Gent - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Uitverkocht
 • Wandeling Gent - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page