top of page

za 12 aug

|

Gent

Gent beleven vanop het water. Rondvaart met sluizen.

29 vrouwen en 21 mannen ingeschreven. We maken een gezellig rondvaartje op de Gentse binnenwateren onder begeleiding van een ervaren gids.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gent beleven vanop het water. Rondvaart met sluizen.
Gent beleven vanop het water. Rondvaart met sluizen.

Tijd en locatie

12 aug 2023, 14:00 – 16:00

Gent, Gent, België

Over het evenement

Ontdek de Gentse historische binnenstad vanuit een nieuw perspectief, de meest pittoreske plaatsen in een romantische sfeer.

Gent is terug een eiland: de cirkel is rond! En als extra verrassing: een versassing! Nog beter: twee versassingen! We zakken via de Scaldissluis en stijgen door de Sint-Jorissluis. Rondvaart duurt 90 min.

Deze tocht biedt verrassend veel bezienswaardigheden, o.a.: -St.-Baafskathedraal, Belfort, St.- Niklaaskerk -gildehuizen van metsers, schippers, korenmeters, enz. -het Gravensteen van de Graven van Vlaanderen -Portus Ganda en de Sint-Jorissluis -het 13de-eeuwse Dominicanen-klooster

En veel meer...

Op de boot genieten wij van een glasje cava.

Na de boottocht zullen wij samen nog iets gaan drinken/eten.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw, glas cava, chips. 
 • Niet-inbegrepen: andere consumpties. 
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 6/8/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Boot - vrouw

  € 25,54
  Btw: +€ 5,36 BTW
  Uitverkocht
 • Boot - man

  € 25,54
  Btw: +€ 5,36 BTW
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page