top of page

za 07 sep

|

Ronse

Gegidste art-decowandeling in Ronse.

Wist je dat veel art-decowoningen het centrum van Ronse sieren?

Gegidste art-decowandeling in Ronse.
Gegidste art-decowandeling in Ronse.

Tijd en locatie

07 sep 2024, 14:00 – 16:00

Ronse, 9600 Ronse, België

Over het evenement

Tijdens het interbellum kende Ronse een economische groei dankzij de textielindustrie. De kaderleden van deze bedrijven lieten hun nieuwe woning optrekken in de modieuze art-decostijl. Tijdens deze themawandeling maak je kennis met prachtige architecturale staaltjes.

Art deco ontstond uit het verlangen naar een nieuwe architectuur die meer aandacht besteedt aan het functionele waarbij men koos voor strakke eenvoud.  Zeer gebruikelijk zijn trapkokers met glas-in-loodramen in geometrische figuren. De gebruikte materialen zijn duur én duurzaam: arduin, metaal en exotisch hout. 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: drankjes, consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 31/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Ronse - vrouw

  € 17,27
  Btw: +€ 3,63 BTW
 • Ronse - man

  € 17,27
  Btw: +€ 3,63 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page