top of page

za 29 aug

|

Heide

Fietsen op de purperen heide (50 km)

Registratie is nog niet open. Dit is een sportieve fietstocht, zonder elektrische fietsen. Zonder meer een toplocatie voor een fietstocht is Kalmthout, vooral rond deze tijd van het jaar met zijn purperen heide.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fietsen op de purperen heide (50 km)
Fietsen op de purperen heide (50 km)

Tijd en locatie

29 aug 2020, 10:45 – 18:00

Heide, 2920 Kalmthout, België

Over het evenement

We fietsen vanuit het centrum dwars door de heide naar het noorden. Na enkele tussenstops op de heide ontdekken we verder het platteland net over de grens in Nederland.

Via typische Nederlandse dorpen keren we terug naar Nieuwmoer en langs bossen en verdwenen venen komen we terug in Kalmthout. Onderweg zien we nog turfrelicten zoals oude turfvaarten. Bijna 5 eeuwen lang werd er turf gewonnen in deze regio om te dienen als brandstof. Een dag fietsen in een afwisselend natuurlandschap !

Fiets en jezelf in goede conditie. Neem picnic en drank voor onderweg.

Dit is een sportieve fietstocht. De geplande route is een goede 50 km. Après vélo. Na de fietstocht reserveren wij voor de liefhebbers een plaats om te eten, graag doorgeven wij reservatie of je meegaat. 

Inbegrepen: begeleiding fietstocht

Niet-Inbegrepen: consumpties, picknick, huur fietsen. 

Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Deel dit evenement

bottom of page