top of page

vr 07 jun

|

Gent

Een avondwandeling in Gent langs deugden en ondeugden. (Leeftijd 32-42jaar).

Als online dating niet jouw ding is en je iets anders zoekt dan speeddating, ben je van harte welkom op onze activiteiten.

Een avondwandeling in Gent langs deugden en ondeugden. (Leeftijd 32-42jaar).
Een avondwandeling in Gent langs deugden en ondeugden. (Leeftijd 32-42jaar).

Tijd en locatie

07 jun 2024, 19:00 – 21:00 CEST

Gent, Gent, België

Over het evenement

Active Cupids is een vereniging die activiteiten organiseert, uitsluitend bedoeld voor singles. Wij organiseren wijnproeverijen, bowlingavonden en stadswandelingen met gids voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen en informele manier. Veel plezier!

Wandeling: 

Het leven van de middeleeuwse mens werd voor een groot deel bepaald door zijn godsdienst. Hij doet er alles aan om op het rechte pad te blijven en zijn einddoel te bereiken: de hemel. 

Maar hij is ook maar een mens. Een mens van vlees en bloed, die houdt van genot en zich af en toe laat verleiden om aan dat luizenleven op deze aardkloot te ontsnappen. Anderen laten zich verleiden door het kwaad om macht, geld, land of vrouwen te vergaren. Keizer Karel, Geraard de Duivel of de valsemunters zijn slechts enkele Gentenaars die wel eens durfden zondigen.

In deze wandeling gaan we op zoek naar de sporen daarvan: afbeeldingen, verhalen, getuigenissen van deugd en ondeugd. Nadien kijk je gegarandeerd op een andere manier naar bekende plekken in de historische kern van Gent.

Nadien gaan wij samen nog iets drinken.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inshrijven en annulatie tem 1/6/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.

Tickets

 • Wandeling Gent (32-42j)- vrouw

  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW
 • Wandeling Gent (32-42j)- man

  € 18,60
  Btw: +€ 3,91 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page