top of page

za 28 okt

|

Antwerpen

De Joodse gemeenschap van Antwerpen. Stadswandeling met gids.

3 mannen en 8 vrouwen ingeschreven. Antwerpen is al eeuwen de thuis van de Joodse gemeenschap. ‘De Joodse gemeenschap van Antwerpen’ is een boeiende wandeling door het Antwerpse Jeruzalem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Joodse gemeenschap van Antwerpen. Stadswandeling met gids.
De Joodse gemeenschap van Antwerpen. Stadswandeling met gids.

Tijd en locatie

28 okt 2023, 14:00 – 16:30

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

Al eeuwenlang bevindt er zich in Antwerpen een belangrijke Joodse samenleving. Wat houdt het in om Joods te zijn en wat betekent het woord ‘kosher’ nu weer? Wat is er zo bijzonder aan de godsdienst, gebruiken, levensgewoontes en feesten van onze Joodse stadsgenoten?

Tijdens deze themawandeling over de Joodse Gemeenschap van Antwerpen krijg je een antwoord op al je vragen. Je loopt langs winkels en gebouwen van een Joodse gemeenschap in het centrum van een kosmopolitische stad.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 22/10/23. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen of bevestingsmail stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Antwerpen - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Antwerpen - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page