top of page

za 04 nov

|

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Bezoek Brouwerij Omer Vander Ghinste met een degustatie

Proef de gezelligheid en ontdek de wereld van bier tijdens ons exclusieve bierbrouwerijbezoek met degustatie, speciaal voor singles.

Bezoek Brouwerij Omer Vander Ghinste met een degustatie
Bezoek Brouwerij Omer Vander Ghinste met een degustatie

Tijd en locatie

04 nov 15:00 – 18:00 CET

Brouwerij Omer Vander Ghinste, Brouwtorenstraat 5, 8510 Kortrijk, België

Over het evenement

Duik in de rijke geschiedenis van het brouwen terwijl we je meenemen op een boeiende reis door de brouwerij, waar je kunt zien hoe het vloeibare goud wordt gemaakt.

Tijdens het bezoek leer je niet alleen de kunst van het brouwen kennen, maar krijg je ook de kans om gelijkgestemde singles te ontmoeten die net zo gepassioneerd zijn over bier als jij. Na de rondleiding zullen we samen genieten van een degustatie van diverse bieren, waarbij we de complexe smaken en aroma's verkennen en onze smaakpapillen laten verwennen.

Dit evenement biedt de ideale mix van plezier, educatie en sociale interactie. Proost op nieuwe ontmoetingen tijdens ons unieke bierbrouwerijbezoek met degustatie, waar singles samenkomen om te genieten van het beste wat de biercultuur te bieden heeft.

Inbegrepen: 

 • Rondleiding met gids door de brouwerij
 • Degustatie van bieren & schenkinitiatie OMER.
 • Een geschenk voor elke bezoeker

Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 28/10/23. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Brouwerij Omer - man

  Verkoop eindigt op: 27 okt 18:00 CEST
  € 23,06
  Btw: +€ 4,84 BTW
 • Brouwerij Omer - vrouw

  Verkoop eindigt op: 27 okt 18:00 CEST
  € 23,06
  Btw: +€ 4,84 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page