top of page

zo 14 jan

|

Antwerpen

Bezoek aan de Ruien in Antwerpen.

Daal af in een onderaardse wereld en ontdek een vergeten stuk Antwerpse geschiedenis!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bezoek aan de Ruien in Antwerpen.
Bezoek aan de Ruien in Antwerpen.

Tijd en locatie

14 jan 2024, 14:00 – 16:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

In de middeleeuwen doorkruisten ontelbare Ruien, vlieten en vesten de stad. Toen die waterwegen hun functie als bron en haven verloren, werden De Ruien overwelfd en verdween een uniek stukje erfgoed uit het stadsbeeld en ons geheugen. Een bezoek aan dit verborgen gangenstelsel, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen neemt u mee op een reis door de tijd.

Tijdens een wandeling door deze bijzondere omgeving leert u de geschiedenis van De Ruien kennen door verrassende weetjes en anekdotes en ontmoet u haar huidige bewoners. Een niet te missen ervaring voor iedereen met een hart voor architectuur, geschiedenis en ’t Stad!

  • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
  • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
  • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 8/1/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen of bevestingsmail stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Deel dit evenement

bottom of page