top of page

do 18 jan

|

Antwerpen

After work drink – fun dating. Antwerpen (Leeftijd 34-42j en 42-54j).

20 vrouwen en 16 mannen ingeschreven. Ben je de traditionele speeddatings ook helemaal beu? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou: onze fun dating afterworks!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
After work drink – fun dating. Antwerpen (Leeftijd 34-42j en 42-54j).
After work drink – fun dating. Antwerpen (Leeftijd 34-42j en 42-54j).

Tijd en locatie

18 jan 2024, 19:30 – 23:30 CET

Antwerpen, Hertoglei 1, 2660 Antwerpen, België

Over het evenement

Active Cupids organiseert diverse activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Meermaals per jaar organiseren we bruisende fun dating events op sfeervolle locaties. Bij fun dating heb je vooral fun, voldoende tijd voor een gesprek, ongedwongen sfeer en heel veel singles om plezante avond te beleven. Enjoy!

Wat houdt dat in: 

 • In Antwerpen verzamelen we ongeveer 25-30 singles per leeftijdscategorie. 
 • We bieden een mooi kader en aangename achtergrondmuziek waar je vooral heel wat singles kan ontmoeten.
 • Wij zorgen voor een gesprekstarter om je alvast op weg te helpen om op een leuke manier eerste contacten te leggen en een gesprek aan te knoppen. Meer informatie hierover krijg je per e-mail enkele dagen voor het event. 
 • Wij zorgen ervoor dat de deelnemers meerdere keren van tafel wisselen om zoveel mogelijk andere mensen te ontmoeten. 
 • We laten de deelnemers de eerste 2 uur van de after work drink praten met mensen van hun eigen leeftijd. Als organisatie begrijpen wij dat er altijd deelnemers zijn die op de grens van twee leeftijdscategorieën vallen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om gedurende de resterende 2 uur met iedereen te praten en dus ook mensen van andere leeftijden te ontmoeten op dezelfde after work drink.

Wil je deze unieke kans om heel wat singles te ontmoeten niet aan jou laten voorbijgaan, schrijf je dan snel in via onze website. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

Bij fun dating heb je vooral fun, voldoende tijd voor een gesprek, ongedwongen sfeer en heel veel singles om plezante avond te beleven. Enjoy!

Bekijk ook de foto's van vorige edities op onze website of op onze facebook pagina; 

Het is niet mogelijk om aan de ingang een ticket te verkrijgen. Vol is vol. 

 • Inbegrepen: Toegangsticket en toffe avond met gelijkgezinde vrijgezellen!
 • Niet-inbegrepen: dranken en andere consumpties
 • Inschrijven tem 14/1/2024.  Tenzij het al volzet is.
 • Annuleren kan tot 4 dagen voor het event. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen, om welke reden dan ook.

Wij creëren de kansen zodat jij die kan grijpen! Breng je goed humeur en open houding mee en beleef een geweldige avond. We organiseren deze events in brede leeftijdscategorieën en zorgen voor een evenredig aantal mannen en vrouwen om je kansen op een match te vergroten. Ontmoet nieuwe mensen, voeg elkaar toe op sociale media en spreek af voor één van onze andere geweldige activiteiten. 

Na gesprekken met onze leden is gebleken dat de leeftijd van de deelnemers een belangrijk punt is. Daarom laten wij de deelnemers de eerste 2 uur van de after work drink praten met mensen van hun eigen leeftijd.

Tickets

 • Afterwork (42-54j) - vrouw

  € 16,90
  Btw: +€ 3,55 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Afterwork (42-54j) - man

  € 16,90
  Btw: +€ 3,55 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page