top of page

do 18 apr

|

Cocktailbar James Cocktails & Fingerfood

After work drink – fun dating. Aalst (Leeftijd 30-38j en 38-48j)

34 deelnemers ingeschreven. Als online dating niet jouw ding is ben je van harte welkom op onze activiteiten.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
After work drink – fun dating. Aalst (Leeftijd 30-38j en 38-48j)
After work drink – fun dating. Aalst (Leeftijd 30-38j en 38-48j)

Tijd en locatie

18 apr 2024, 19:30 – 23:30 CEST

Cocktailbar James Cocktails & Fingerfood, Grote Markt 28, 9300 Aalst, België

Over het evenement

Als online dating niet jouw ding is en je iets anders zoekt dan speeddating, ben je van harte welkom op onze activiteiten. Meermaals per jaar organiseren we bruisende fun dating events op sfeervolle locaties.

Hier is hoe het werkt:

 • Bij aankomst ontvangt iedereen een naamlabel en wordt er een tafel toegewezen. We zorgen voor een leuke mix aan tafels met 4-6 personen, waarbij rekening wordt gehouden met mensen van dezelfde leeftijdscategorie.​​
 • Deze After Work gaat door zodra er minimaal 10 deelnemers per leeftijdsgroep zijn ingeschreven, met een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen.​​
 • Om het gesprek soepel te laten verlopen, voorzien we starters.​​
 • Elke dertig minuten klinkt er een bel. Tijdens deze belmomenten moedigen we aan om van tafel te wisselen – vaak zijn het de dames die naar een andere tafel gaan. We organiseren 3-4 wisselmomenten gedurende de eerste 2-2.5 uur, zodat er voldoende tijd is voor gezellige gesprekken.
 • Aan het einde van de avond kun je aangeven met wie je graag in contact blijft, vergelijkbaar met speeddating. Bij een match ontvangen jullie elkaars contactgegevens per e-mail de volgende dag.

​​Nadien is er ruimschoots gelegenheid om vrij rond te bewegen en nog meer nieuwe mensen te ontmoeten.

Waarom naar onze After Work Drinks komen:

 • Een gemakkelijke en ongedwongen manier om veel nieuwe mensen te ontmoeten. ​​
 • We bieden een mooi kader en aangename achtergrondmuziek.​​
 • Bekijk onze After Work Drinks als een gezellig uitje naar een café of cocktailbar, waar je tussen gelijkgestemden kunt genieten van een drankje en een goed gesprek. Het unieke hieraan is dat alleen vrijgezellen aanwezig zijn.​​
 • Tijdens onze After Work Drinks heb je vooral plezier, voldoende tijd voor een gesprek, een ongedwongen sfeer en heel veel singles om om plezante avond te beleven.​​
 • Ben je iemand die niet gemakkelijk op anderen afstapt, dan hebben wij ook voor jou een oplossing. Wij bevorderen het contact door kleine gespreksstarters aan te reiken en deelnemers meerdere malen van plaats te laten wisselen, waardoor je iedereen leert kennen die op deze avond aanwezig is. Dus ontspan, geniet en maak nieuwe connecties.

Locatie: Cocktailbar James Cocktails & Fingerfood

Onze after work drink vindt plaats in de trendy en gezellige setting van Cocktailbar James Cocktails & Fingerfood. De ideale plek om te ontspannen, te genieten en nieuwe mensen te ontmoeten in een stijlvolle omgeving.

Bekijk ook de foto's van vorige edities op onze website of op onze facebook pagina;

Het is niet mogelijk om aan de ingang een ticket te verkrijgen. Vol is vol.

 • Inbegrepen: Toegangsticket en toffe avond met gelijkgezinde vrijgezellen!
 • Niet-inbegrepen: dranken en andere consumpties
 • Inschrijven tem 15/4/2024.  Tenzij het al volzet is.
 • Annuleren kan tot 4 dagen voor het event. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen, om welke reden dan ook.

Breng je goed humeur en open houding mee en beleef een geweldige avond. Ontmoet nieuwe mensen, voeg elkaar toe op sociale media en spreek af voor één van onze andere geweldige activiteiten.Bij fun dating heb je vooral fun, voldoende tijd voor een gesprek, ongedwongen sfeer en heel veel singles om plezante avond te beleven. Enjoy!

Deel dit evenement

bottom of page