top of page

za 16 mrt

|

Antwerpen

Historische wandeling in Antwerpen onder het motto “back in time”.

Op 16 maart 2024 gaan we een historische wandeling doen in Antwerpen onder het motto “back in time”.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Historische wandeling in Antwerpen onder het motto “back in time”.
Historische wandeling in Antwerpen onder het motto “back in time”.

Tijd en locatie

16 mrt 2024 14:00 – 16:10

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

We gaan dan van het begin van de 20e eeuw naar het 19e eeuwse statiekwartier waar je een culinaire reis rond de wereld in 80 restaurants kunt maken. Dan gaan we via het Atheneum naar de 16e eeuw en bezoeken achtereenvolgens de middeleeuwse omwalling van Antwerpen, het begijnhof en dan door een wirwar van straatjes, steegjes en pleintjes komen we op de Via Cesare (de hoofdstraat van het 16e eeuwse Antwerpen).

Dan lopen we achtereenvolgens langs de Carolus Borromeuskerk, het Jezuïetenplein, de kathedraal, de Suikerrui, het Vleeshuis zo naar het Steen (het oudste nog bestaande bouwwerk in Antwerpen daterend van de 11e-12e eeuw).

Zo zijn we dan meer dan 800 jaar terug in de tijd geweest. Afsluiten doen we in de historische expo in het Stadhuis waar we teruggaan tot 9500 jaar voor Christus.

Afsluiten doen wij op de Groenplaats waar er gelegenheid is tot een natje en droogje en wijst de gids de weg terug naar het Centraal Station.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw,
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
 • Inschrijven en annuleren is mogelijk tem 10/3/24. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen of bevestingsmail stuur dan tijdig een e-mail naar iris@activecupids.be (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Tickets

 • Antwerpen - man

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop start op: 20 jan 2024 12:00
 • Antwerpen - vrouw

  € 18,18
  Btw: +€ 3,82 BTW
  Verkoop start op: 20 jan 2024 12:00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page