top of page

After work drinks – fun dating.

After work drinks – fun dating.

Active Cupids organiseert diverse activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Meermaals per jaar organiseren we bruisende fun dating events op sfeervolle locaties.

 

Heb je al eens een crush gehad op iemand die niet single blijkt te zijn? Op onze events kom je dat niet tegen. We organiseren deze events in brede leeftijdscategorieën en zorgen voor een evenredig aantal mannen en vrouwen om je kansen op een match te vergroten. Een fijn gesprek hoeft niet abrupt te stoppen zoals bij speeddating. 

Wij creëren de kansen zodat jij die kan grijpen!

Een fijn gesprek hoeft niet abrupt te stoppen zoals bij speeddating. Bij fun dating heb je vooral fun, voldoende tijd voor een gesprek, ongedwongen sfeer en heel veel singles om plezante avond te beleven.  Enjoy!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Wat houdt dat in:

  • We verzamelen ongeveer 60 tot 100 singles op een avond.

  • We bieden een mooi kader en aangename achtergrondmuziek waar je vooral heel wat singles kan ontmoeten.

  • Wij zorgen voor een gesprekstarter om je alvast op weg te helpen om op een leuke manier eerste contacten te leggen en een gesprek aan te knoppen.

 

Breng je goed humeur en open houding mee en beleef een geweldige avond. Ontmoet nieuwe mensen, voeg elkaar toe op sociale media en spreek af voor één van onze andere geweldige activiteiten.

Wil je deze unieke kans om heel wat singles te ontmoeten niet aan jou laten voorbijgaan, schrijf je dan snel in via onze website www.activecupids.be. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

            Meer informatie. 

 

Leeftijd.

After work drinks zijn in eerste instantie bedoeld om een nieuwe partner te vinden. Daarom organiseren wij deze Single Drinks per leeftijdscategorie. Wij organiseren dit event op verschillende momenten voor alle leeftijden.Uiteraard kan je tijdens dit event ook gewoon nieuwe kennissen en/of vrienden maken en afspreken om samen deel te nemen aan onze andere activiteiten.

Aantal deelnemers.

Voor onze Single Drink verzamelen wij 60-100 singles. Wij zorgen ook voor een zo gelijk mogelijke aanwezigheid van mannen en vrouwen.

Wat is inbegrepen in de prijs. 

Bij de omschrijving van het event vind je meer informatie wat er precies inbegrepen is in de prijs.

Gesprekstarter.

Meer informatie over een gesprekstarterspel krijg je per e-mail enkele dagen voor het event.

Regio. 

Antwerpen, Gent, Aalst

Registratie.

De plaatsen zijn beperkt. Wij raden aan om zeker op tijd inschrijven. Het is niet mogelijk om aan de ingang een ticket te verkrijgen. Vol is vol.

Annulatie. 

Annuleren van het event Afterwork drink kan tot 4 dagen voor het event. Voorbeeld: als het event doorgaat op donderdagavond, kan je jouw afwezigheid annuleren t.e.m. zondagavond.Nadien is een annulatie met compensatie in de vorm van een tegoed, overboeking naar een ander evenement of terugbetaling niet meer mogelijk (ook niet door ziekte of overmacht). De reden is dat we in deze tijdspanne geen vervanger voor een geannuleerde deelname meer kunnen vinden.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

bottom of page