top of page

After work drinks – fun dating.

Active Cupids organiseert diverse activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Meermaals per jaar organiseren we bruisende fun dating events op sfeervolle locaties.

 

Heb je al eens een crush gehad op iemand die niet single blijkt te zijn? Op onze events kom je dat niet tegen. We organiseren deze events in brede leeftijdscategorieën en zorgen voor een evenredig aantal mannen en vrouwen om je kansen op een match te vergroten. Een fijn gesprek hoeft niet abrupt te stoppen zoals bij speeddating. 

Wat zeggen de klanten over onze After work drinks.

 

"Leuke sfeer en zeer lekker buffet. De gespreksstarter was top. Bracht grappige gesprekken op gang. Voor herhaling vatbaar." 

"Het was super geslaagde editie!"

"Eerste keer en is super meegevallen. Leuke sfeer, gezellig."

"Heel gezellig en heel leuke contacten gehad 😁. zeker voor herhaling vatbaar 😁"

Wij creëren de kansen zodat jij die kan grijpen!

Ben je de traditionele speeddatings ook helemaal beu? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou: onze fun dating afterworks! Deze geweldige evenementen vinden plaats in Gent, Antwerpen, Aalst en Kortrijk. 

 

Tijdens deze fun datingsavonden splitsen we ons op in verschillende leeftijdscategorieën. Deelnemers krijgen de eerste twee uur de kans om mensen van hun eigen leeftijdscategorie te leren kennen. Daarna komen we samen met de andere groep, zodat je nog meer nieuwe mensen kunt ontmoeten. 

 

En maak je geen zorgen over ongemakkelijke stiltes, want wij zorgen voor leuke gespreksstarters en we wisselen meerdere keren van tafel. Het is veel gezelliger, ontspannender en gewoon veel leuker dan de traditionele speeddating. Dus kom langs en beleef een geweldige avond vol plezier en nieuwe ontmoetingen! 🎉🥂🤩 

 

Bij fun dating heb je vooral fun, voldoende tijd voor een gesprek, ongedwongen sfeer en heel veel singles om plezante avond te beleven. 

Enjoy!

Wat houdt dat in:

  • We verzamelen ongeveer 50 tot 70 singles op een avond.

  • We bieden een mooi kader en aangename achtergrondmuziek waar je vooral heel wat singles kan ontmoeten.

  • Wij zorgen voor een gesprekstarter om je alvast op weg te helpen om op een leuke manier eerste contacten te leggen en een gesprek aan te knoppen.

 

Breng je goed humeur en open houding mee en beleef een geweldige avond. Ontmoet nieuwe mensen, voeg elkaar toe op sociale media en spreek af voor één van onze andere geweldige activiteiten.

Wil je deze unieke kans om heel wat singles te ontmoeten niet aan jou laten voorbijgaan, schrijf je dan snel in via onze website www.activecupids.be. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

            Veelgestelde vragen over onze after work drinks:

1. Wisselen we van tafels?

Jazeker. Het is de bedoeling dat je verschillende mensen kunt ontmoeten.

 

2. Is het verplicht om van tafel te veranderen als het klikt tussen ons en we het gesprek willen voortzetten?

Zeker niet! Niets is verplicht tijdens onze after work events. Als je liever wat langer aan dezelfde tafel wilt blijven staan, is dat helemaal prima. Geef gewoon aan dat je een ronde wilt overslaan.

 

3. Zijn er 1-op-1-gesprekken?

Nee, onze events zijn geen speeddating. We brengen mensen in groepen samen om elkaar te leren kennen.

 

4. Moeten we de hele avond aan tafels blijven staan bij onze leeftijdsgroep?

Nee, het kennismakingsspel duurt ongeveer 1-1,5 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na het spel ben je vrij om met alle aanwezigen te praten en nieuwe mensen te leren kennen.

 

5. Voor wie zijn onze events bedoeld?

Onze after work drinks zijn bedoeld voor mensen die openstaan om op een ludieke en speelse manier nieuwe mensen te leren kennen.

 

6. Worden er gegevens van de deelnemers verstrekt na de afterwork drink?

Nee, onze events zijn geen speeddating. We moedigen deelnemers wel aan om zelf contactgegevens uit te wisselen als ze verder contact willen hebben en afspraken willen maken.

We hopen dat dit duidelijkheid schept, en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze after work drinks!

 

7. Leeftijd.

After work drinks zijn in eerste instantie bedoeld om een nieuwe partner te vinden. Daarom organiseren wij deze Single Drinks per leeftijdscategorie. Wij organiseren dit event op verschillende momenten voor alle leeftijden.Uiteraard kan je tijdens dit event ook gewoon nieuwe kennissen en/of vrienden maken en afspreken om samen deel te nemen aan onze andere activiteiten.

8. Aantal deelnemers.

Voor onze Single Drink verzamelen wij 50-70 singles. Wij zorgen ook voor een zo gelijk mogelijke aanwezigheid van mannen en vrouwen.

9. Wat is inbegrepen in de prijs. 

Bij de omschrijving van het event vind je meer informatie wat er precies inbegrepen is in de prijs.

10. Gesprekstarter.

Meer informatie over een gesprekstarterspel krijg je per e-mail enkele dagen voor het event.

11. Regio. 

Antwerpen, Gent, Aalst, Kortrijk

12. Registratie.

De plaatsen zijn beperkt. Wij raden aan om zeker op tijd inschrijven. Het is niet mogelijk om aan de ingang een ticket te verkrijgen. Vol is vol.

13. Annulatie. 

Annuleren van het event Afterwork drink kan tot 4 dagen voor het event. Voorbeeld: als het event doorgaat op donderdagavond, kan je jouw afwezigheid annuleren t.e.m. zondagavond. Nadien is een annulatie met compensatie in de vorm van een tegoed, overboeking naar een ander evenement of terugbetaling niet meer mogelijk (ook niet door ziekte of overmacht). De reden is dat we in deze tijdspanne geen vervanger voor een geannuleerde deelname meer kunnen vinden.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

bottom of page